Gebelikte lekelenme

esrakkkk25

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Haziran 2025
5
1
1
24
Herkese merhaba arkadaşlar. 11 haftalık hamileyim ara ara lekelenmelerim oluyor bugünde sol tarafta bir kasık ağrısı eklendi ne yapmalıyım yada böyle olan varmi aranızda

Daha öncesinde gitmiştim progestan verdi kullanıyorum kesenin altında kanama var demişti tekrar gittiğimde ise kanamanın bittiğini soyledi ama küçük küçük lekelenme devam ediyor
Ya benimde vardı bir kere açık kahverengi akıntı geldi daha gelmedi ama hala progesteron kullanıyorum kahverengi lekelemeden korkmayın kırmızı kan olmadiig sürece diyorlr ama benim sadece 1 kere açık kahverengi oldu daha olmadı acile gittim kanama alanı var demişti bence yine bı git gerekirse acile git ne olur ne olmaz

Tamam çok sagolun tesekkur ederim

Herkese merhaba arkadaşlar. 11 haftalık hamileyim ara ara lekelenmelerim oluyor bugünde sol tarafta bir kasık ağrısı eklendi ne yapmalıyım yada böyle olan varmi aranızda
Kahverengiyse korkulcak bişey yok diyor doktorlar yeterkı mıktarı artmasın pembe ve kırmızı olmasın agrılar herkesde oluyo hemen hemen benım de oluyor ara ara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…