Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Herkese merhaba arkadaşlar. 11 haftalık hamileyim ara ara lekelenmelerim oluyor bugünde sol tarafta bir kasık ağrısı eklendi ne yapmalıyım yada böyle olan varmi aranızda
Herkese merhaba arkadaşlar. 11 haftalık hamileyim ara ara lekelenmelerim oluyor bugünde sol tarafta bir kasık ağrısı eklendi ne yapmalıyım yada böyle olan varmi aranızda
Daha öncesinde gitmiştim progestan verdi kullanıyorum kesenin altında kanama var demişti tekrar gittiğimde ise kanamanın bittiğini soyledi ama küçük küçük lekelenme devam ediyor
Daha öncesinde gitmiştim progestan verdi kullanıyorum kesenin altında kanama var demişti tekrar gittiğimde ise kanamanın bittiğini soyledi ama küçük küçük lekelenme devam ediyor
Ya benimde vardı bir kere açık kahverengi akıntı geldi daha gelmedi ama hala progesteron kullanıyorum kahverengi lekelemeden korkmayın kırmızı kan olmadiig sürece diyorlr ama benim sadece 1 kere açık kahverengi oldu daha olmadı acile gittim kanama alanı var demişti bence yine bı git gerekirse acile git ne olur ne olmaz
Ya benimde vardı bir kere açık kahverengi akıntı geldi daha gelmedi ama hala progesteron kullanıyorum kahverengi lekelemeden korkmayın kırmızı kan olmadiig sürece diyorlr ama benim sadece 1 kere açık kahverengi oldu daha olmadı acile gittim kanama alanı var demişti bence yine bı git gerekirse acile git ne olur ne
Kahverengiyse korkulcak bişey yok diyor doktorlar yeterkı mıktarı artmasın pembe ve kırmızı olmasın agrılar herkesde oluyo hemen hemen benım de oluyor ara ara
Kahverengiyse korkulcak bişey yok diyor doktorlar yeterkı mıktarı artmasın pembe ve kırmızı olmasın agrılar herkesde oluyo hemen hemen benım de oluyor ara ara