Gebelikte lekelenme

Vajinal fitil kullanınca akıtım daha fazla oluyor normal ama değil mi
Tabiki normal ilacın büyük çoğunluğu geri çıkıyordu zaten beyaz bir şekilde. Çok geçmiş olsun. Kanama alanı yoksa bir şey yoktur ya ilacını düzenli kullanmaya devam et kesilir inşallah. Kırmızı yoğun kanamalara dikkatli ol onları hiç ihmal etme. Doktorlar onları önemsiyor. Kahverengi akıntı için benimki pek önemsememişti. Umarım iki türlüsü de olmaz. Şu anki durumunuz ne

Bende 7 haftalık hamileyim. Aynı durum bendede vardı hatta 1 hafta sürdü. Bir ara çok arttı ve rengi koyulaşınca endişelendim acile gittim. 6+1 de bu bahane ile kalp atışını duymuş olduk :KK72:. Doktor normal olduğunu söyledi olabilir, endişelenmeyin dedi. Kan sulandırıcı kullanıyorduk onu kestim ve progestan fitil kullanıyorum. Sağlıkla kucağımıza alalım inşallah..

Dün akşam bir kere peçeteye silince kırmızı yoğun bir kanama geldi. Bişey oldu sandım ve direkt acile gittim kalp atışı vardı Progestan iğne yapıp gönderdiler şuan çok az ve kahverengi renkte ne zamana kadar devam eder bilemiyorum. Doktor kanama alanın var gibi bişeyde demiyor normal herşey diyor o yüzden garipsiyorum
Canım kanama alanını görmek için iyi ultrason da önemli.
Geçen sehir hastanesine gittim, ultrason çok güzeldi kanama alanı gördü, sonra ilçe devlet hastanesine gittim ultrason kötüydü görmedi doktor.

Tabiki normal ilacın büyük çoğunluğu geri çıkıyordu zaten beyaz bir şekilde. Çok geçmiş olsun. Kanama alanı yoksa bir şey yoktur ya ilacını düzenli kullanmaya devam et kesilir inşallah. Kırmızı yoğun kanamalara dikkatli ol onları hiç ihmal etme. Doktorlar onları önemsiyor. Kahverengi akıntı için benimki pek önemsememişti. Umarım iki türlüsü de olmaz. Şu anki durumunuz ne
Dün kırmızı kanamam oldu ama yoğun değildi. Acile gittim sorun yok herşey normal dediler. Şuan hala kahverengi lekelenme devam ediyor

Canım kanama alanını görmek için iyi ultrason da önemli.
Geçen sehir hastanesine gittim, ultrason çok güzeldi kanama alanı gördü, sonra ilçe devlet hastanesine gittim ultrason kötüydü görmedi doktor.
Medipol Acıbadem bölge hastanesine gidiyorum normalde hep rutin muayeneler için cihazları oldukça yeni aslında ama bişey göremedi kanama alanı gibi. Farklı özel hastanelere de gittim ama yine durum aynı. 24 ocakta kürtaj olduktan sonra üzerine hiç adet görmeden tekrar hamile kaldığımı öğrendim tedirginliğim birazda ondan yine kürtaj ile sonlanmasın diye önlem almaya çalışıyorum aslında

Medipol Acıbadem bölge hastanesine gidiyorum normalde hep rutin muayeneler için cihazları oldukça yeni aslında ama bişey göremedi kanama alanı gibi. Farklı özel hastanelere de gittim ama yine durum aynı. 24 ocakta kürtaj olduktan sonra üzerine hiç adet görmeden tekrar hamile kaldığımı öğrendim tedirginliğim birazda ondan yine kürtaj ile sonlanmasın diye önlem almaya çalışıyorum aslında
Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin

Merhaba kızlar bende 12 haftalık oldum ilk kez lekelenme yaşadım 2. Gebeliğim bu tedirgin oldum 😣 sizce normal mi bu durum
Merhabalar 12 haftalık gebeyim. 1 haftadır lekelenme şeklinde kanamalarim var bazen aniden yoğun geliyor bazen silince geliyor Dr gittiğimde herşeyin normal olduğunu kanama alanı görmediklerini söylediler. Tedirginim biraz sizin devam ettimi süreç nasıl ilerledi

Back
X