• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelikte Lekelenme

iremremremrem

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
7
Puanlar
1
Merhaba arkadaşlar. Son adet tarihimi bilmiyorum daha doğrusu bilemiyorum pcos’um. En son ocak ayında düzgün adet olmuştum
26 martta hamile olduğumu öğrendim elhamdülillah öğrendiğimde daha çok yeniydi 3 haftalık bile yoktu belki. 31 martta 102 çıktı değerim ve doktorum 4 haftalık olabileceğini söyledi.
Cuma günü 1 damla kahverengi leke geldi. Dün akşam da 2 kere çok açık pembe/bej/açık kahve olmak üzere akıntı geldi. Çok çok korkuyorum
Kaç haftalık olduğunu bile bilmiyorum. Bugün doktora gideceğim inşallah ama kafamın içi susmuyor ilk gebeliğim🥲

Böyle bir durum yaşayıp sağlıklı ilerleyen oldu mu?

5 ve 8. haftada ben lekelenme gördüm. Sağlıkla ilerledi. Rahim büyüdükçe olabilir dedi doktor. Bazen kanama alanı oluşabilirmiş. Rahim kendisini büyümeye hazırladığı için.

5 ve 8. haftada ben lekelenme gördüm. Sağlıkla ilerledi. Rahim büyüdükçe olabilir dedi doktor. Bazen kanama alanı oluşabilirmiş. Rahim kendisini büyümeye hazırladığı için.
çok teşekkür ederim, içimi ferahlattınız rabbim de sizi ferahlatsın🌷

Back
X