gebelikte lekeler

gulsah_84

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Haziran 2011
38
0
36
Bursa
merhaba arkadaşlar hamile kalmadan önce bu siteye hep göz atardım birgün bende birşeyler paylaşacağım derdim.şuanda 12 haftalık hamileyim ve bugün biraz moralim bozuk.geçen ay adet olmam gereken tarihte kanamam oldu.doktora gittim bebeğimin sağlıklı olduğunu kendimi yormuş olabileceğimi söyleyip progestan verdi.çok şükür geçti.bu ay gene adet olmam gereken tarih bugün ve kahvrengi lekeler geliyor doktorumu aradım yine progestan kullan dedi.acaba önemli bir durummu normalmi anlamadım.biraz üzüldümm

canım bende 8 haftalık hamileyim benimde adet olmam gereken tarihte aynı adet olacakmısım gibi karnım ağrıdı sonra kanamam oldu ama sadece avuc içi kadar sonra gelmedi birdaha ertesi sabah doktora gittim bana kendimi yormuş olabileceğimi söyledi progestan kullanıyordum zaten devam et bırakma dedi bakalım diğer ay nolacak..

şimdi biz adet olucamız zaman vucudumuz henüz hamile olduğumuzu anlamıyor ve adet olacakmısız gibi ayarlıyor kendini ilk aylarda hep bu sorun oluyor sanırım gittikce alısıyor vucud artık sonra geçiyor bu durum..

aman bir problem olmasında ben aynı zamanda reflü hastasıyım zaten midem o yüzden hep rahatsız canımı sıkıyor bu durum yeterince birde lekeleri düşünmek istemiyorum

Merhaba , benim ikinci gebeliğim iki gebeliğimdede hep lekelenmelerim oldu nedenini bulamadılar ama sorun değil dediler oğlum şimdi 13 aylık ve ikinciye hamileyim bundada ara ara lekelenmelerim var üstelik kanama şeklinde ama gene doktorum sorun yok dedi tabi ben her hafta proluton iğne ve fraxparine 0,3 kullanıyorum bunları kullanınca kesiliyor .. :) hayırlı doğumlar şimdiden ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…