M Mariaa01 Yeni Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 17 Eylül 2020 80 27 3 28 22 Eylül 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Mariaa01 #1 Merhaba anneler, şeker hastası bir geneyim ilacı bıraktım ama dahiliyeye gidemedim daha yediklerime çok dikkat ediyorum . Şekerimi dengelemesi için mahlep tarçın ve çörek otunu yoğurda karıştırıp yiyecegim bebişe bir zararı var mıdır?
Merhaba anneler, şeker hastası bir geneyim ilacı bıraktım ama dahiliyeye gidemedim daha yediklerime çok dikkat ediyorum . Şekerimi dengelemesi için mahlep tarçın ve çörek otunu yoğurda karıştırıp yiyecegim bebişe bir zararı var mıdır?
Y Ysnlyl C🎈 Kayıtlı Üye 29 Nisan 2020 547 518 23 23 Eylül 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Mariaa01 #2 Bence doktora sorun eskiden aktarda çalışıyordum o tarz karışımları hamilelere vermiyorduk sadece kabuk tarçını içme suyuna koyup içebilirsiniz
Bence doktora sorun eskiden aktarda çalışıyordum o tarz karışımları hamilelere vermiyorduk sadece kabuk tarçını içme suyuna koyup içebilirsiniz
M Mariaa01 Yeni Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 17 Eylül 2020 80 27 3 28 23 Eylül 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Mariaa01 #3 Ysnlyl .!.: Bence doktora sorun eskiden aktarda çalışıyordum o tarz karışımları hamilelere vermiyorduk sadece kabuk tarçını içme suyuna koyup içebilirsiniz Genişletmek için tıkla... Yoğurda tarçın ve limon koyup yiyorum risk almak istemedim
Ysnlyl .!.: Bence doktora sorun eskiden aktarda çalışıyordum o tarz karışımları hamilelere vermiyorduk sadece kabuk tarçını içme suyuna koyup içebilirsiniz Genişletmek için tıkla... Yoğurda tarçın ve limon koyup yiyorum risk almak istemedim