gebelikte mantar

Sanırım herkesın sıkıntısı farklı benımde hamılelıkten once bı mantar problemım olmustu ılac ve krem kullandım gectı.Zaten sebamed jel kullanıyorum ben ama hamılelıkte sureklı kasıntı oluyo akıntı bazen su gıb ıınıyo bazen azalıyo bende bır kere fıtıl kullandım ıyı geldı ama 1 haftaya kalmadı tekrar sıkıntı basladı aynı duzeyde olmasada hala devam edıyo bazen cok bunaltıyo dogumda sıkıntı olur mu acaba?

arkadaslar bu mantar beni mahvetti kac gündür doktorum 7 kullanımlık fitil ve bir krem verdi 2gecedir fitili kullanıyorum ama fitil içindeyken dahada cok kasındırıyor dahada gecmedi insallah 7 sinide kullanmak zorunda kalmam hemen gecer

kızlar bendede aynı sorun var bu ne ya.banada 7gün kullanımlık fitil verdi ama geçmedi tabiki.şu sıralar boğazım iltihaplandığı için dr a gittm.bana oraceftin die bi antibiyotik verdi sanki onun biraz faydası oldu gibi geliyo.en azından koku olmuyo akıntı oluyoda yani.doğumada bişey kalmadı inş bi sorun olmaz...

arkadaşlar bende mantardan dertliyim.dün doktora gittim.banada gynolomexın fitil yazdı.bide bir bardak suya bir kapak sirke koy onunla taharet yap dedi.şişeyede hazırlayabilirsin dedi.dünden beri yaptım baya rahatladım arkadaşlar

Back
X