ev yapımı oyle ciğ yumurtayla yapılıyor. diğeri işlem gormus pastorize yumurta dedıklerınden ya da bazı seylerde yumurta tozu oluyor o da ısı işlemi goruyor . çiğçiğ yumurtayı cırpıp yapmıyorlar . ben kendım ılk cocugumda sordum mayonezı sadece asıırı kalorılı olduguı ıcın ben de zaten 80+ kılo hamıle oldugum ıcın yasaklamıstı..Kızlar gebeyken mayonez yediniz mi ben 11. haftadayım bu haftaya kadar hiç yemedim ama mayonezli dürüm var ya canım çok çekiyor ondan yesem mi yemesem mi bilmiyorum biraz tedirginim bu konuda çiğ yumurtayla yapıldığı için sizler yediniz mi hiç veya doktorunuz bu konu hakkında bir şey dedi mi
Hiç yemediniz mi peki kilodan dolayı mı yasakladı sadece ben yesem mi kararsızım canımda istiyorev yapımı oyle ciğ yumurtayla yapılıyor. diğeri işlem gormus pastorize yumurta dedıklerınden ya da bazı seylerde yumurta tozu oluyor o da ısı işlemi goruyor . çiğçiğ yumurtayı cırpıp yapmıyorlar . ben kendım ılk cocugumda sordum mayonezı sadece asıırı kalorılı olduguı ıcın ben de zaten 80+ kılo hamıle oldugum ıcın yasaklamıstı..
Siz yemiş miydinizBir şey olmaz ye gitsin :)
Siz yemiş miydiniz
Ev yapımı tüketmeyin diyorlar canım çiğ yumurta olduğu içinevet yemiştim asırıya kaçmadan tüketebilirisniz yoksa iyece canınız çekecek. evde kendinzde yapaiblirsiniz cok kolay youtube da videoları var yapımının
Ben didikliyorum biraz bu konuda hassasım çiğ yumurta vs olduğu için ama hazırlar da sorun yoksa arada canım istedikçe yerimYani ben normalde yemiyorum evime almam ama dışarıda bir şeyin içinde varsa yiyorum hamburgerde vs. O kadar didiklemiyorum.
Bu arada hazır paketli mayonezler çiğ yumurtadan yapılmıyor homemade mayonez falan değilse sorun olmaz :)
o konuda haklısın ama bir iki kereden bir sey olmaz sanırsamEv yapımı tüketmeyin diyorlar canım çiğ yumurta olduğu için
Ben didikliyorum biraz bu konuda hassasım çiğ yumurta vs olduğu için ama hazırlar da sorun yoksa arada canım istedikçe yerim
yoo yedim . hamburger yedim dürüm yedimHiç yemediniz mi peki kilodan dolayı mı yasakladı sadece ben yesem mi kararsızım canımda istiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?