Gebelikte mide bulantısı geçmiyor mu?

Bestem_1

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Şubat 2016
48
17
3
Arkadaşlar merhaba;

Ben 10+2 haftalık hamileyim. Mide bulantılarından hayat zindan oldu sürekli bir çıkarma isteği var.
Çalışıyorum da. Dün işte masamda otururken durduk yere çıkardım herkese de rezil oldum. Bu bulantılar ne zaman geçer acaba yada geçicek mi? Çubuk kraker yemek de artık midemi bulandırıyor. Sürekli naneli sakız çiğnemekten çenem yoruldu. Yemek kokusundan bucak bucak kaçıyorum. Allah bebişlerimizi korusun anne olmak şimdiden zormuş bunu anladım.Lütfen bana yardım eder misiniz? Beni rahatlatıcak iki söze bile razıyım
o_O

herkesinki farklı. hiç bulanmayan da var, çok çok nadir olmakla birlikte 9 ayı bulantı ile geçiren de var.

genellikle 4. ayda bitmiş oluyor ama. benim öyleydi. zencefilin iyi geldiğini söylüyorlar ama doktora da danışmak gerekebilir. aşırı rahatsız ediyorsa, doktorunuz bir şey de verebilir.

Arkadaşlar merhaba;

Ben 10+2 haftalık hamileyim. Mide bulantılarından hayat zindan oldu sürekli bir çıkarma isteği var.
Çalışıyorum da. Dün işte masamda otururken durduk yere çıkardım herkese de rezil oldum. Bu bulantılar ne zaman geçer acaba yada geçicek mi? Çubuk kraker yemek de artık midemi bulandırıyor. Sürekli naneli sakız çiğnemekten çenem yoruldu. Yemek kokusundan bucak bucak kaçıyorum. Allah bebişlerimizi korusun anne olmak şimdiden zormuş bunu anladım.Lütfen bana yardım eder misiniz? Beni rahatlatıcak iki söze bile razıyım
o_O

şimdiden Allah yardımcın olsun benimde çok kötü geçiyor 9 ay boyunca mide bulantısından öğürmekten anam ağlıyor valla. dediğin gibi çubuk krekerden de tiksinir olmuştum artık.

bazılarının 4. ayda geçiyormus inşallah senınde geçer.

Saolun arkadaşlar :anneadayı:

İnşAllah geçer doya doya yemek yiyebilecekmiyim hayal gibi geliyor şuan.o_O

Kendimi geçtim bebişim için üzülüyorum. Onu besliyemiyorum diye üzüliyorum.:KK43:

herkesinki farklı. hiç bulanmayan da var, çok çok nadir olmakla birlikte 9 ayı bulantı ile geçiren de var.

genellikle 4. ayda bitmiş oluyor ama. benim öyleydi. zencefilin iyi geldiğini söylüyorlar ama doktora da danışmak gerekebilir. aşırı rahatsız ediyorsa, doktorunuz bir şey de verebilir.

Doktor bir ilaç verdi ama ben içmek pek istemiyorum. Zaten diğer verdiği vitaminleride içemiyorum. :KK42:

Canim ya ilk uc ay dedigin gibi gecti yemek yemek hayaldi inan bana bide benim midemde cok hassas normaldede herseye bulanir uc ay bitti yeniden dogmus gibi oldum kim ne dediyse yemeye calistim bulantim gecsin diye hersey herkeste ayni etkiyi gostermiyo malesef simdide doymuyorum geceleri sabaha karsi uyanip yiyorum sabret canim gececek bugunler sende baskalarini rahatlatacaksin bir arkadas ortaminda sofraya oturamamistim elimde suyla dolasmistim simdi hatirlayinca gulumsuyorum ben atlattiysam herkes atlatir diyorum

Canim ya ilk uc ay dedigin gibi gecti yemek yemek hayaldi inan bana bide benim midemde cok hassas normaldede herseye bulanir uc ay bitti yeniden dogmus gibi oldum kim ne dediyse yemeye calistim bulantim gecsin diye hersey herkeste ayni etkiyi gostermiyo malesef simdide doymuyorum geceleri sabaha karsi uyanip yiyorum sabret canim gececek bugunler sende baskalarini rahatlatacaksin bir arkadas ortaminda sofraya oturamamistim elimde suyla dolasmistim simdi hatirlayinca gulumsuyorum ben atlattiysam herkes atlatir diyorum

Ayy gerçektenmi?? inan içimi rahatlattın inşAllah bekliyorum bende geçmesini o_O Sabah bulantıları hele beni benden alıyor :KK61:

Merak etmeyin geçiyor bulantılar, 14+1 hamileyim ben de 13. haftanın başlamasıyla mide bulantılarım bitti, şu an altın günlerimi yaşıyorum, hamile olduğumu unutuyorum neredeyse :D

Merak etmeyin geçiyor bulantılar, 14+1 hamileyim ben de 13. haftanın başlamasıyla mide bulantılarım bitti, şu an altın günlerimi yaşıyorum, hamile olduğumu unutuyorum neredeyse :KK70:

Ayy inanın içim rahatladı birazda olsa. Birde çalışıyorum iş yerinde hiç çekilmiyor :KK61:herkes benim için üzülüyor bende onları üzdüğüm için üzülüyorum :KK61::KK46:

Ayy inanın içim rahatladı birazda olsa. Birde çalışıyorum iş yerinde hiç çekilmiyor :KK61:herkes benim için üzülüyor bende onları üzdüğüm için üzülüyorum :KK61::KK46:

Ben sabahları evden çıkamıyordum, iki yudum su içiyordum kusmaktan helak oluyordum. Üstüne bi de gelip işyerinde kusuyordum ama şimdi nazar değmesin çok iyiyiz cücüğümle :)

Valla herkesin farklı oluyor canım. Ne desem bilemedim.
Bende 12+3 üm daha hiç bulantım olmadı.
En yakın arkadaşım 9 ay boyunca çekti, hatta doğuma girerken bile istifra edip girdi.
Bu iki örnek çok sık rastlanmayan örnekler.
Genel olarak 3.cü aydan sonra biter deniyor.

Herkezde farklı
Benim bulantılarım çok şükür 3,5 aylıkken geçti:anneadayı::halay:

Allahını seven üstüme 13. Hafta hikmeti atsın :dua:
Benim derdim bulantı değil geniz ve burun akıntısı. Burnum zaten tıpa takılmış gibi tıkanık. Her gece uyumak için cebelleşiyorum resmen.
Benim bulantım 5. Hafta başladı maalesef erkenden. Dr.um bi vitamin takviyesi verdi içinde zencefil var bulantı için. Devlet karşılamıyo eczhaneden sorabilirsiniz tabii dr.unuza danışarak:duduk:
O benim kurtarıcım oldu.
Mideyi hallettim darısı burnuma :işsiz::kızgın:

Back
X