Arkadaşlar merhaba;
Ben 10+2 haftalık hamileyim. Mide bulantılarından hayat zindan oldu sürekli bir çıkarma isteği var.
Çalışıyorum da. Dün işte masamda otururken durduk yere çıkardım herkese de rezil oldum. Bu bulantılar ne zaman geçer acaba yada geçicek mi? Çubuk kraker yemek de artık midemi bulandırıyor. Sürekli naneli sakız çiğnemekten çenem yoruldu. Yemek kokusundan bucak bucak kaçıyorum. Allah bebişlerimizi korusun anne olmak şimdiden zormuş bunu anladım.Lütfen bana yardım eder misiniz? Beni rahatlatıcak iki söze bile razıyım
herkesinki farklı. hiç bulanmayan da var, çok çok nadir olmakla birlikte 9 ayı bulantı ile geçiren de var.
genellikle 4. ayda bitmiş oluyor ama. benim öyleydi. zencefilin iyi geldiğini söylüyorlar ama doktora da danışmak gerekebilir. aşırı rahatsız ediyorsa, doktorunuz bir şey de verebilir.
Canim ya ilk uc ay dedigin gibi gecti yemek yemek hayaldi inan bana bide benim midemde cok hassas normaldede herseye bulanir uc ay bitti yeniden dogmus gibi oldum kim ne dediyse yemeye calistim bulantim gecsin diye hersey herkeste ayni etkiyi gostermiyo malesef simdide doymuyorum geceleri sabaha karsi uyanip yiyorum sabret canim gececek bugunler sende baskalarini rahatlatacaksin bir arkadas ortaminda sofraya oturamamistim elimde suyla dolasmistim simdi hatirlayinca gulumsuyorum ben atlattiysam herkes atlatir diyorum
Merak etmeyin geçiyor bulantılar, 14+1 hamileyim ben de 13. haftanın başlamasıyla mide bulantılarım bitti, şu an altın günlerimi yaşıyorum, hamile olduğumu unutuyorum neredeyse
Ayy inanın içim rahatladı birazda olsa. Birde çalışıyorum iş yerinde hiç çekilmiyorherkes benim için üzülüyor bende onları üzdüğüm için üzülüyorum
Ben sabahları evden çıkamıyordum, iki yudum su içiyordum kusmaktan helak oluyordum. Üstüne bi de gelip işyerinde kusuyordum ama şimdi nazar değmesin çok iyiyiz cücüğümle :)
Ya ben 21 haftalık hamileyim. Geçmeyen mide bulantısı oldum resmen. Nasıl geçer? Ne zaman geçer?Sağolun arkadaşlar
Bakalım sabredip görücez. Anne olmak kolay değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?