- 18 Ekim 2022
- 1.526
- 773
- 53
- Konu Sahibi agresifpollyanna
-
ay o da kötü. benim de ilk gebeliğimde hiç bir belirti bile yoktu ama bu fena geçiyor ağzıma sürekli bişey atayım bulantım olmasın diye diye 16 haftada 9 kilo aldım. salondan tuvaletteki kişinin bile afedersin çişinin kokusunu alıyorum o kadar hassaslaştı burnum. aslında sürekli de tıkalı nasıl bu kadar koku alıyorum o da enteresan ama dayanılmaz hale geldi ilacı çift mi içsem diyorum artıkgeçmeyedebilir ilk gebeliğimde ben doğuma kadar midem rahat etmemişti
Bunda da mide bulantım hıc olmadı ama 20. Haftadan sonra reflü başladı
Hangi ilacı kullanıyorsunuz ve günde kaç kere alıyorsunuzay o da kötü. benim de ilk gebeliğimde hiç bir belirti bile yoktu ama bu fena geçiyor ağzıma sürekli bişey atayım bulantım olmasın diye diye 16 haftada 9 kilo aldım. salondan tuvaletteki kişinin bile afedersin çişinin kokusunu alıyorum o kadar hassaslaştı burnum. aslında sürekli de tıkalı nasıl bu kadar koku alıyorum o da enteresan ama dayanılmaz hale geldi ilacı çift mi içsem diyorum artık
Doktorunuza danısmalısınızay o da kötü. benim de ilk gebeliğimde hiç bir belirti bile yoktu ama bu fena geçiyor ağzıma sürekli bişey atayım bulantım olmasın diye diye 16 haftada 9 kilo aldım. salondan tuvaletteki kişinin bile afedersin çişinin kokusunu alıyorum o kadar hassaslaştı burnum. aslında sürekli de tıkalı nasıl bu kadar koku alıyorum o da enteresan ama dayanılmaz hale geldi ilacı çift mi içsem diyorum artık
Doktorum zayıf başladığınız için kilo sınırlamamız yok size almanız daha iyi normal kilonuza gelmişsiniz dedi. Zayıftım 48-49 kilo arası. Şuanda 58 kiloyum. Gebeliğimi öğrenince sigarayı bıraktım onun da etkisi var sanıyorumPrilam kullanın boşuna kendinize eziyet edip fazla kilo almışsınız.
eger asiri varsa medpamid deneyin b grubu, yine gecmezse zofran a gecebilirsinizPrizin kullanıyorum ben sabah akşam ama pek bi etkisini görmedim. Prilam ondan daha mı etkili sorayım kontrolümde
Teşekkür ederim dediğiniz ilaçları yazmasını talep edeceğim doktorumdan gerçekten sıkıntı çekiyorum artıkeger asiri varsa medpamid deneyin b grubu, yine gecmezse zofran a gecebilirsiniz
sizi o kadar iyi anliyorum ki, bende ayni durumdayimTeşekkür ederim dediğiniz ilaçları yazmasını talep edeceğim doktorumdan gerçekten sıkıntı çekiyorum artık
Onunla ilgisi yok, gece yatmadan 2 sabah uyanınca 1 prilama kadar doktorum izin vermişti. Çok yediğiniz için de bulantı olabilir. Tiksinme bir süre devam ediyor ben hala kokuya karşı inanılmaz hassasım yemek kokusu vs 18.hftaya kadar tiksindiriyordu. Kolonya ve krem kokuları da...Doktorum zayıf başladığınız için kilo sınırlamamız yok size almanız daha iyi normal kilonuza gelmişsiniz dedi. Zayıftım 48-49 kilo arası. Şuanda 58 kiloyum. Gebeliğimi öğrenince sigarayı bıraktım onun da etkisi var sanıyorum
siz kaçıncı haftadasınız sağlıkla kucağınıza alın inşallahsizi o kadar iyi anliyorum ki, bende ayni durumdayim
hele o evde yapilan yemek kokusu, sogan kokusu....Onunla ilgisi yok, gece yatmadan 2 sabah uyanınca 1 prilama kadar doktorum izin vermişti. Çok yediğiniz için de bulantı olabilir. Tiksinme bir süre devam ediyor ben hala kokuya karşı inanılmaz hassasım yemek kokusu vs 18.hftaya kadar tiksindiriyordu. Kolonya ve krem kokuları da...
Sağlıklı kilo alın yine de, ilk trimester 10 kilo alırsanız 2 ve 3te iştahınız açılınca çok zorlanırsınız yoksa canınızın çektiğini yiyin tabii ki.
doğru diyosunuz kendimi alıştırdım diye midir nedir acıkınca hemen elim ayağım boşalıyor zatenOnunla ilgisi yok, gece yatmadan 2 sabah uyanınca 1 prilama kadar doktorum izin vermişti. Çok yediğiniz için de bulantı olabilir. Tiksinme bir süre devam ediyor ben hala kokuya karşı inanılmaz hassasım yemek kokusu vs 18.hftaya kadar tiksindiriyordu. Kolonya ve krem kokuları da...
Sağlıklı kilo alın yine de, ilk trimester 10 kilo alırsanız 2 ve 3te iştahınız açılınca çok zorlanırsınız yoksa canınızın çektiğini yiyin tabii ki.
Teşekkürler umarım sizin süreciniz de sağlıkla ilerler, 33. haftadayımsiz kaçıncı haftadasınız sağlıkla kucağınıza alın inşallah
sekerinizi ölctünüz mü hic?doğru diyosunuz kendimi alıştırdım diye midir nedir acıkınca hemen elim ayağım boşalıyor zatenkokular daha keskin geliyor sırf yemek için soğan sarımsak kokusuna dayanamıyorum diye katmamaya başladım bi mekanda tuvaletin önünden geçince bile o koku beni fena yapıyor demek ki her hamilelikte oluyor ya ben bende fazla sanıyordum ama
Ben salça kokusuna, tadına, görüntüsüne tahammül edemiyordum bir dönem sadece patates salatası ve makarna ile beslendim simitteki susam bile tiksindirdi. 20.haftadan sonra önünü alamadım bolca iştah ve kilo yüklendi :))doğru diyosunuz kendimi alıştırdım diye midir nedir acıkınca hemen elim ayağım boşalıyor zatenkokular daha keskin geliyor sırf yemek için soğan sarımsak kokusuna dayanamıyorum diye katmamaya başladım bi mekanda tuvaletin önünden geçince bile o koku beni fena yapıyor demek ki her hamilelikte oluyor ya ben bende fazla sanıyordum ama
ay allahim o günleri görürüm ben de insallah, hic yeme istegi gelmeyecek gibi hissediyorum, 6 kilo verdimBen salça kokusuna, tadına, görüntüsüne tahammül edemiyordum bir dönem sadece patates salatası ve makarna ile beslendim simitteki susam bile tiksindirdi. 20.haftadan sonra önünü alamadım bolca iştah ve kilo yüklendi :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?