Gebelikte mide bulantisi

Bukamyyy

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2020
85
22
38
30
Merhaba kizlar herkese iyi akşamlar umarım cok🐭 iyisinizdir gebelikte mide bulantılarıniz kaçıncı haftada bassladi

6 7 hafta da başlayıp 34 hafta bitimi dogumla bitti🤣 gunde 10.15 defa istifrar ederek. Allah yardımcınız olsun🙏🏼

6. haftaya girmemle başladı, 14. haftada tamamen bitmişti

8..hafta başlayıp 33. Hafta doğum ile bitmişti 🙄 Umarım seninki çabuk başlayıp biter veya hiç başlamaz. Emin ol bulantıların başlayınca hamilelik serüvenin de o zaman başlıyor 🙄🙄 Sağlıkla doğsun bebişin 🤗🤲

5. Haftada başladı 😔
18. Hafta bitti cok şükür ama mide yanması başladı sonra
Zor valla insallah bulantın olmaz

5. Haftada başladı 😔
18. Hafta bitti cok şükür ama mide yanması başladı sonra
Zor valla insallah bulantın olmaz
Mide yanmasını karbonatlı suyla cözmustum en azindan ona deva bulmustum 🤣

Ölçü olarak nasıl içtiniz yazarsanız cok sevinirim uyuyamaz hale geldim 32. Haftadayım ikizlere hamileyim cok zor geciyo
Bende ikiz hamileydim.. Rabbim saglicakla kucaginiza almayi nasip etsin🙏🏼 Eksik bilgi vermisim. Bir cay kaşığı karbonati bir su bardagina koyup uzerine bir kac damla limon sıkıp kopurtukten!! sonra uzerine su ! Ekleyip iciyordum.. limon koymayabilirsiniz de iki turlu de deneyebilirsiniz💐

Bende ikiz hamileydim.. Rabbim saglicakla kucaginiza almayi nasip etsin🙏🏼 Eksik bilgi vermisim. Bir cay kaşığı karbonati bir su bardagina koyup uzerine bir kac damla limon sıkıp kopurtukten!! sonra uzerine su ! Ekleyip iciyordum.. limon koymayabilirsiniz de iki turlu de deneyebilirsiniz💐
Öyle mi ☺️ 34. Haftada doğmuşlar küvöze girdilermi ben biraz tedirginim bu konuda
Bilgi icin cok teşekkür ederim ☺️

Öyle mi ☺ 34. Haftada doğmuşlar küvöze girdilermi ben biraz tedirginim bu konuda
Bilgi icin cok teşekkür ederim ☺
:) ben tesekkur ederim💐 ben bir tanesi alabildim kucagima.. birine 17 hafta veda etmek zorunda kaldim... ama doguma kadar bizimle kaldi... oglum kuvze denimyim de oksijene bagli kaldi uzeri kapali degildi besikteydi. 15 gun kaldi sarilik oldu 2,200 dogdu. Ama korkmayin oyle bebekler gordum ki 24,28 23 rabbim yasatiyor iste. Lutfen egilmeyin ayakkbilariniza nebilim yere dusen birseyi uzanmayin kendinize dikkat edin yeter:)

:) ben tesekkur ederim💐 ben bir tanesi alabildim kucagima.. birine 17 hafta veda etmek zorunda kaldim... ama doguma kadar bizimle kaldi... oglum kuvze denimyim de oksijene bagli kaldi uzeri kapali degildi besikteydi. 15 gun kaldi sarilik oldu 2,200 dogdu. Ama korkmayin oyle bebekler gordum ki 24,28 23 rabbim yasatiyor iste. Lutfen egilmeyin ayakkbilariniza nebilim yere dusen birseyi uzanmayin kendinize dikkat edin yeter:)
Kusura bakmayın pat diye sordum öyle 😒
Rabbim oğlunuza uzun ömürler versin
Elimden geldiğince dinlenmeye çalışıyorum umarım vaktinde saglikli gelirler zor süreçler

Kusura bakmayın pat diye sordum öyle 😒
Rabbim oğlunuza uzun ömürler versin
Elimden geldiğince dinlenmeye çalışıyorum umarım vaktinde saglikli gelirler zor süreçler
Ben belirtmemiştim oyle sanmaniz normal ve sagolun amin cumlemizinkine sağlıklı omurler nasip etsin🙏🏼💐 tahmin edebiliyorum ama, guzel seyler gecirin aklinizdan vaktiyle dogduklarini hayal edin korkular korkulani getiriyor. ( Saglicakla Vaktinde dogdular ôyle de oldu amin diyorum:)🙏🏼 Olaki erken gelmeye kalkarlarsa 15 gunluk hastane deneyimim ordaki anne ve bebeklerinin gozlemlerim adina duanın ten temasının onlarla konusmanın gücü ordaki makinalarda hicbirseyde olmadigi bilinse de vurgulamak istedim allaha ve 3 nuze de guvenin yeter.:))

Ben belirtmemiştim oyle sanmaniz normal ve sagolun amin cumlemizinkine sağlıklı omurler nasip etsin🙏🏼💐 tahmin edebiliyorum ama, guzel seyler gecirin aklinizdan vaktiyle dogduklarini hayal edin korkular korkulani getiriyor. ( Saglicakla Vaktinde dogdular ôyle de oldu amin diyorum:)🙏🏼 Olaki erken gelmeye kalkarlarsa 15 gunluk hastane deneyimim ordaki anne ve bebeklerinin gozlemlerim adina duanın ten temasının onlarla konusmanın gücü ordaki makinalarda hicbirseyde olmadigi bilinse de vurgulamak istedim allaha ve 3 nuze de guvenin yeter.:))
Allah razı olsun
Güzel düşünmek istiyorum sonumuz hayrolur insallah . Onları alıp evime geldiğim günü hayal ediyorum hep ♥️

6.haftada başladı bakalım.
Ilk hamileliğimde 4.haftada başladı 20ye kadar çok zordu. Allah bebelerimize sağlık versin

Midem bulanmıyor diye diye kötüyü çağırdım iki gündür ölüyorum umarım 9 ay sürmez
İşte bundan bahsediyorum bulantı kötü şey benım geçti şükür arada yokluyor. Kurtarıcılarım ; eti gong, galeta, ayran, tuzlu leblebi 😁

Back
X