Gebelikte Mide Bulantısı

Limonimi

🧸
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
21 Haziran 2023
1.572
877
43
26
Kızlar 7 haftalık hamileyim mide bulantılarım başladı doktor ilaç yazdı kullanıyorum ama fayda etmiyor gibi
İlaçtan başka önerebileceğiniz bir şeyler var mı şimdiden teşekkürler🥹

Çubuk kraker bulantıları bastırıyor, normal zamanlarda da midesi bulanan biriyimdir, normal zamanlarda göstermediği etkiyi gösterdi. Çubuk kraker bulantılarıma iyi geldi.

Kızlar 7 haftalık hamileyim mide bulantılarım başladı doktor ilaç yazdı kullanıyorum ama fayda etmiyor gibi
Herkeste neyin işe yarayacağı belli olmuyor bana temiz hava almak iyi geliyordu biraz
Dondurulmuş meyve, naneli sakız, limonlu su, limon koklamak, tuzlu salatalık
Dönem dönem bunlar işe yarardı kısa süre de olsa
Çubuk kraker ve leblebi ise beni daha kötü yapmıştı
Biraz deneyerek bulunuyor iyi gelen şey umarım uzun sürmeden geçer

Herkeste neyin işe yarayacağı belli olmuyor bana temiz hava almak iyi geliyordu biraz
Dondurulmuş meyve, naneli sakız, limonlu su, limon koklamak, tuzlu salatalık
Dönem dönem bunlar işe yarardı kısa süre de olsa
Çubuk kraker ve leblebi ise beni daha kötü yapmıştı
Biraz deneyerek bulunuyor iyi gelen şey umarım uzun sürmeden geçer
Haklısınız deneyerek iyi gelen şeyleri bulmam gerekir o yüzden sizlere danışmak istedim😊çok teşekkür ederim söylediklerinizi denicem inşallah geçer 🌸

Sabah kalktiginda yataktan cikmadan once cubuk kraker atistir.

Herkeste farkli bir yiyecek ise yariyor olabilir ancak genel olarak kefir / yogurt benzeri maya ihtiva eden besinler mideyi rahatlatiyor. Zaten bulanmanin sebebi mide asidinin cogalip mide gazinin artmasi.

Amac mide gazini en az indirmek yani :) bunu yapabilirsen hersey duzeliyor.

Herkese farklı bişey etki eder ama zencefilli su, limonlu su, tuzlu salatalık iyi gelebiliyor. Ben yaşamadım ama yaşayan arkadaşlarım bunları kullanmıştı. Umarım erkenden geçer 🥰

Sabah kalktiginda yataktan cikmadan once cubuk kraker atistir.

Herkeste farkli bir yiyecek ise yariyor olabilir ancak genel olarak kefir / yogurt benzeri maya ihtiva eden besinler mideyi rahatlatiyor. Zaten bulanmanin sebebi mide asidinin cogalip mide gazinin artmasi.

Amac mide gazini en az indirmek yani :) bunu yapabilirsen hersey duzeliyor.
Aaaa gerçekten çok mantıklıymış çok sağolun 😍

Herkese farklı bişey etki eder ama zencefilli su, limonlu su, tuzlu salatalık iyi gelebiliyor. Ben yaşamadım ama yaşayan arkadaşlarım bunları kullanmıştı. Umarım erkenden geçer 🥰
İnşallah ya çok teşekkürler deneyeceğim dediklerinizi🥰

Back
X