Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok teşekkür ederim ya bende deneyim belki işe yararÇubuk kraker bulantıları bastırıyor, normal zamanlarda da midesi bulanan biriyimdir, normal zamanlarda göstermediği etkiyi gösterdi. Çubuk kraker bulantılarıma iyi geldi.
Herkeste neyin işe yarayacağı belli olmuyor bana temiz hava almak iyi geliyordu birazKızlar 7 haftalık hamileyim mide bulantılarım başladı doktor ilaç yazdı kullanıyorum ama fayda etmiyor gibi
İlaçtan başka önerebileceğiniz bir şeyler var mı şimdiden teşekkürler![]()
Haklısınız deneyerek iyi gelen şeyleri bulmam gerekir o yüzden sizlere danışmak istedimHerkeste neyin işe yarayacağı belli olmuyor bana temiz hava almak iyi geliyordu biraz
Dondurulmuş meyve, naneli sakız, limonlu su, limon koklamak, tuzlu salatalık
Dönem dönem bunlar işe yarardı kısa süre de olsa
Çubuk kraker ve leblebi ise beni daha kötü yapmıştı
Biraz deneyerek bulunuyor iyi gelen şey umarım uzun sürmeden geçer
Kızlar 7 haftalık hamileyim mide bulantılarım başladı doktor ilaç yazdı kullanıyorum ama fayda etmiyor gibi
Aaaa gerçekten çok mantıklıymış çok sağolunSabah kalktiginda yataktan cikmadan once cubuk kraker atistir.
Herkeste farkli bir yiyecek ise yariyor olabilir ancak genel olarak kefir / yogurt benzeri maya ihtiva eden besinler mideyi rahatlatiyor. Zaten bulanmanin sebebi mide asidinin cogalip mide gazinin artmasi.
Amac mide gazini en az indirmek yani :) bunu yapabilirsen hersey duzeliyor.
İnşallah ya çok teşekkürler deneyeceğim dedikleriniziHerkese farklı bişey etki eder ama zencefilli su, limonlu su, tuzlu salatalık iyi gelebiliyor. Ben yaşamadım ama yaşayan arkadaşlarım bunları kullanmıştı. Umarım erkenden geçer![]()
Rica ederimİnşallah ya çok teşekkürler deneyeceğim dediklerinizi![]()
Yeşil elmadan daha iyi gelen bir şey olmadı bana deneyebilirsinKızlar 7 haftalık hamileyim mide bulantılarım başladı doktor ilaç yazdı kullanıyorum ama fayda etmiyor gibi
Tam da masanın üzerindeki yeşil elmayla bakışıyordumYeşil elmadan daha iyi gelen bir şey olmadı bana deneyebilirsin![]()