Gebelikte mide bulantısı

nurcan117888

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Temmuz 2025
26
1
1
24
Merhaba kızlar 8 haftalık hamileyim ama aşırı derece kusmalarım var mide bulantılarım var tuzlu kraker felan yiyorum ama daha çok kusuyorum ne yapacağım

Evt cnm ama o ilaçlar beni daha cok kusturuyor
Ne kullanıyorsun canım iyi gelmesi lazım içip sol tarafına yatmayı dene gece yatmadan aç karnına 2 tane sabah aç karnına 1 tane al soluna yat bakalım iyi gelecek mi bir de mideni bulandıran şeylerden uzak dur kokulu şeylerden vs

gebelik demek kusmak demek benimki 9 ay sürdü. Gebe görünce otomatik olarak kendi mide bulantılarımı hatırlıyorum

Merhaba kızlar 8 haftalık hamileyim ama aşırı derece kusmalarım var mide bulantılarım var tuzlu kraker felan yiyorum ama daha çok kusuyorum ne yapacağım
Çok normal bu durum malesef ben su bile içemiyordum ilaçlar da faydasız çok kötü olursanız acile gidin serum takviyesi versinler

Benm 7.hafta başladı 11.hafta bitti bulantılarım prilam içtim.Hiç kusma olmadı

Canım maalesef çok bi çözüm yok. Mideni rahatlatacak hafif şeyler ile beslen. Kusuyor olsan da sık sık besin al ki enerjin düşmesin. Muz, haşlanmış patates, meyveli yoğurt falan iyi geliyordu bana belki denersin. İlk 3 ay böyle sürüyor daha sonra kendiliğinden geçecektir. Annelik işte şimdiden zor

Doktoruna danış istersen tuzlu ayran iç biraz zor bir süreç Allah yardımcımız olsun ya

Kızlar merhaba, benimdr midem genelde yanıyordu bulaniyordu ama kusmamak için hep direniyordum doktor prilam ilacı verdi ilacı ilk defa kullandım bi anda mideme sancı girmeye başladı midem bulanmıyordu ama şimdi bulunmaya başladı. Hiç devam etmemeli miyim sizce yoksa normal mi?
Alıntı

Prizin diye bi ilaç cnm prilam kullandım ondan öncede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…