- 20 Temmuz 2025
- 26
- 1
- 1
- 24
- Konu Sahibi nurcan117888
Merhaba kızlar 8 haftalık hamileyim ama aşırı derece kusmalarım var mide bulantılarım var tuzlu kraker felan yiyorum ama daha çok kusuyorum ne yapacağım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İlaç kullanıyor musunuzMerhaba kızlar 8 haftalık hamileyim ama aşırı derece kusmalarım var mide bulantılarım var tuzlu kraker felan yiyorum ama daha çok kusuyorum ne yapacağım
Evt cnm ama o ilaçlar beni daha cok kusturuyorİlaç kullanıyor musunuz
Ne kullanıyorsun canım iyi gelmesi lazım içip sol tarafına yatmayı dene gece yatmadan aç karnına 2 tane sabah aç karnına 1 tane al soluna yat bakalım iyi gelecek mi bir de mideni bulandıran şeylerden uzak dur kokulu şeylerden vsEvt cnm ama o ilaçlar beni daha cok kusturuyor
Doktora söylerseniz bulantı ilacı verirMerhaba kızlar 8 haftalık hamileyim ama aşırı derece kusmalarım var mide bulantılarım var tuzlu kraker felan yiyorum ama daha çok kusuyorum ne yapacağım
Çok normal bu durum malesef ben su bile içemiyordumMerhaba kızlar 8 haftalık hamileyim ama aşırı derece kusmalarım var mide bulantılarım var tuzlu kraker felan yiyorum ama daha çok kusuyorum ne yapacağım
Canım maalesef çok bi çözüm yok. Mideni rahatlatacak hafif şeyler ile beslen. Kusuyor olsan da sık sık besin al ki enerjin düşmesin. Muz, haşlanmış patates, meyveli yoğurt falan iyi geliyordu bana belki denersin. İlk 3 ay böyle sürüyor daha sonra kendiliğinden geçecektir. Annelik işte şimdiden zorMerhaba kızlar 8 haftalık hamileyim ama aşırı derece kusmalarım var mide bulantılarım var tuzlu kraker felan yiyorum ama daha çok kusuyorum ne yapacağım
Doktoruna danış istersen tuzlu ayran iç biraz zor bir süreç Allah yardımcımız olsun yaMerhaba kızlar 8 haftalık hamileyim ama aşırı derece kusmalarım var mide bulantılarım var tuzlu kraker felan yiyorum ama daha çok kusuyorum ne yapacağım
Prizin diye bi ilaç cnm prilam kullandım ondan öncedeNe kullanıyorsun canım iyi gelmesi lazım içip sol tarafına yatmayı dene gece yatmadan aç karnına 2 tane sabah aç karnına 1 tane al soluna yat bakalım iyi gelecek mi bir de mideni bulandıran şeylerden uzak dur kokulu şeylerden vs