Gebelikte migrenle nasıl başa cıktınız?

patili_annesi

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
23 Kasım 2022
128
10
13
Arkadaslar 10 haftalık gebeyim.
Migren ağrıları cok sık tutuyor.Su anda da tek taraflı ağrı ile yazıyorum.Ağrı ile yattım gece,sabah aynı ağrı ile geri kalktım.Normalde ayda bir regl dönemi sadece tutarken,hamileyken ataklarım cok sıklastı,neredeyse her hafta migrenle boğusuyrum.
Malum ilaç da kullanamıyorum.Var mı alternatif çözümleriniz?Gerci bu migreni iğnesiz atlatamayanlardanım.
Migren hastası olanlar,gebelik sürecini nasıl gecirdiniz acaba?

Gebelikte migren tutmuyor diyenler yalan mı söylemiş 😩 minosetten başka birşey maalesef vermiyolar.

Arkadaslar 10 haftalık gebeyim.
Migren ağrıları cok sık tutuyor.Su anda da tek taraflı ağrı ile yazıyorum.Ağrı ile yattım gece,sabah aynı ağrı ile geri kalktım.Normalde ayda bir regl dönemi sadece tutarken,hamileyken ataklarım cok sıklastı,neredeyse her hafta migrenle boğusuyrum.
Malum ilaç da kullanamıyorum.Var mı alternatif çözümleriniz?Gerci bu migreni iğnesiz atlatamayanlardanım.
Migren hastası olanlar,gebelik sürecini nasıl gecirdiniz acaba?
Başa çıkamamıştım parol içebilirsin sadece oda migrende hiç bir işe yaramıyor sürekli buz koyuyordum başıma o soğukla uyuşup başım uyuyordum biraz migren başladımı 3gün geçmiyordu allah kolaylık versin çok zor

Başa çıkamamıştım parol içebilirsin sadece oda migrende hiç bir işe yaramıyor sürekli buz koyuyordum başıma o soğukla uyuşup başım uyuyordum biraz migren başladımı 3gün geçmiyordu allah kolaylık versin çok zor
Teşekkür ederim.Benim dün aksam basladı aynı ağrıyla bugün geri uyandım ve hala cekiyorum.hamileyken tutmuyor diyorlardı hep umutluydum malesef öyle olmadı.Sizin 9 ay boyunca ara ara hep tuttu mu?Ya bari hamilelikte kurtulsaydık şu iletten.

Teşekkür ederim.Benim dün aksam basladı aynı ağrıyla bugün geri uyandım ve hala cekiyorum.hamileyken tutmuyor diyorlardı hep umutluydum malesef öyle olmadı.Sizin 9 ay boyunca ara ara hep tuttu mu?Ya bari hamilelikte kurtulsaydık şu iletten.
Ara ara değil 2haftada bir tuttu diyebilirim gerçekten çok korkunç bir ağrı. Bende hamilelikte geçer diye umut etmiştim ama maalesef geçmedi☹️ Buz mentol taşı sadece bunları yapmıştım ben geçirmiyor ama hafifletiyor

Başa çıkılmıyor malesef. Cooling tarzı birşey yapıştırıyordum başıma bir de cennet mahallesindeki pembe gibi bağlıyordum başımı biraz hafifliyordu ama 3 günden önce geçmiyordu.

Defalarca migrenle birlikte gelen kusma nobetleriyle hastanelik oldum ve maalesef o zamanlarda da parol serum disinda bir sey veremediler. 30. Haftadan sonra sikayetlerim bicak gibi kesildi masallah diyeyim. Kafein ve tuketiyorsaniz sigarayi birakmanizi oneririm ve bol su.

Banada yardım edin kızlar.yıllardır migren şikayetim var.ilk hamileligimde hep basim ağırdı parol içerdim tabiki geçirmedi çünkü benim ilacım majezik😃denemedigim şey kalmamisti limon suları buzlar ...öyle böyle oda geçti sukur.simdi ikinciye hamileyim daha yeni bas ağrılarım yine var minoset içiyorum ama majezik gibi etkili değil malesef ne yapacağımı şaşırdım ilkindeki gibi yatıp dinleyemiyorum da.migren hastalari için daha etkili bir ilaç yok mu acaba

Back
X