gebelikte miyomu olanlar var mi

alaimisemaa

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2013
1.705
1.072
133
Hanimlar benim rahmimde 6 cm büyüklüğünde miyom var. Bugün öğrendim şok oldum. Miyomu olanlar neler yaşıyor burada paylaşalım mi? Ne gibi sıkıntılar bizi bekliyor ve bebeğe nasıl etkisi olur...

Neden kimse birşey yazmamış. Sizlerin gebelikte bir sıkıntı yok sanırım. Ne güzel. ..

Son düzenleme:
Canım öncelikle geçmiş olsun bende 5 cm miyom var şu an fakat 32 haftalık hamileyim doktora gittim kontrol için geçen ay miyomu sordum rahim içinde göremedi rahim hamilelikten dolayı genişlediği için kaybolmuş bana herhangi bir sıkıntısı yok inşallah sana da öyle olur...Sevgiler.

Canim cvp verdiğin için öncelikle teşekkür ederim. Bir kaç soru sormak istiyorum. Gebelikte mi fark ettin. Gebelginin ilk haftalarında mi Miyom beş cm.di büyüme oldu mu. Sıkıntı vermediğine sevindim. Rabbim saglikli ve kolay doğum nasip etsin.

Canım hamile kaldığımda fark ettim daha doğrusu doktor söyledi hatta bayaa bir moralimi bozdu benim 8 haftalık hamileydim gittiğimde doktora, doktor baktı ultrasonda bana dediki bebeğin gelişmez miyomun var 5 cm gibi aptal aptal konuşmalar yaptı moralim alt üst oldu bir de o doktora tavsiye üzerine gitmiştim ama bak maşallah 32. haftaya geldim bebek de gayet güzel gelişiyor bir kaç arkadaşım daha var böyle miyomlu doğum yapan bebekleri gayet sağlıklı... Hiç korkma doğumdan sonra çaresine bakarsın bebeğe de hiç bir şeycik olmaz Allaha emanet...( Bu arada doktorunu iyi şeç)

Ayy içimi ferahlattin canim sağolasın. Benim gittiğim doktor da bekleyeceğiz dedi başka birşey demedi progestanla folik asit yazdı. Erken doğum olur dedi. Baska da bir şey demedi. Bende o vakit miyom denen şeyi öğrendim hiç duymamistim. On bes gun sonra başka doktora gidecem bu doktor pek içime sinmedi... Rabbim kurtarsin seni de hayırlı bir bebisin olsun inşallah

Tşk ederim canım bu arada sanada geçmiş olsun inşallah hayırlı haberler alırsın... seni ekledim listeme arada bir gelişmelerden beni haberdar edersin

Bir şey daha söylüycem yeni hamilesin belki ufak ufak kanamaların olabilir sürekli dinlen yat hiç bir iş yapma bebek toparlayıncaya kadar benim başlarda hafif hafif kanalarım oldu hep yattım canım...

Bir şey daha söylüycem yeni hamilesin belki ufak ufak kanamaların olabilir sürekli dinlen yat hiç bir iş yapma bebek toparlayıncaya kadar benim başlarda hafif hafif kanalarım oldu hep yattım canım...

Evet iki gündür koyu kahverengi lekelenmem oluyor. Yatıyorum sürekli. Bakalım bebeğim tutunabilecek mi.. çok teşekkür ederim tavsiyelerin için. Duymak istediğim sözler söyledin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…