Gebelikte miyomu oluşan var mı???????

Julietta

...KünFeYekun...
Kayıtlı Üye
22 Aralık 2010
9.004
421
363
Selam kızlar.
Gecen gün gittiğim kontrolümde 7 cmlik bir dejenere miyomum oluştuğunu öğrendim.
Yer olarak sag yan duvardaymış.doktorum plesanta arkasında değil bu iyi birsey dedi ama ben çok korkuyorum.
Erkendoğum tehdidi falan birsürü şey duydum . Varmı sizlerdede gebelikte oluşan miyom yada bir yakınınızda.
Önceden miyom çıkarılmıştı benden 1,5 sene oldu.demek ki tekrar etti.
Artık haftalık takibe gideceğim hem devlet hemde özel hastaneye.
İnşallah bir sıkıntı yaratmaz bebeğime.

bende bugün miyomum olduğunu öğrendim. daha önce hiç olmamıştı. doktorum, küçük küçük bir kaçtane miyom var gebelik ilerledikçe bunlarda büyürler ama bebeğe bi zararı yok, hiç önemli değil, sadece bil diye söyledim, zaten sezeryan olacaksın ozaman bunlarıda temizleriz dedi. yanlış anlaşılmasın sezeryan miyom yüzünden değil başka bi rahatsızlığımdan dolayı, normal doğumdada miyomlar dışarı atılırmı falan onu bilmiyorum.
daha önce forumda benzer durumda olan ve sağlıkla bebeğini dünyaya getiren arkadaşlarıda okuduğumiçin açıkcası benpek önemsemedim bu durumu. canım bence sende fazla takma kafana bi sorun olsa doktorun söylerdi.

bende bugün miyomum olduğunu öğrendim. daha önce hiç olmamıştı. doktorum, küçük küçük bir kaçtane miyom var gebelik ilerledikçe bunlarda büyürler ama bebeğe bi zararı yok, hiç önemli değil, sadece bil diye söyledim, zaten sezeryan olacaksın ozaman bunlarıda temizleriz dedi. yanlış anlaşılmasın sezeryan miyom yüzünden değil başka bi rahatsızlığımdan dolayı, normal doğumdada miyomlar dışarı atılırmı falan onu bilmiyorum.
daha önce forumda benzer durumda olan ve sağlıkla bebeğini dünyaya getiren arkadaşlarıda okuduğumiçin açıkcası benpek önemsemedim bu durumu. canım bence sende fazla takma kafana bi sorun olsa doktorun söylerdi.

Sağol cnm gecmiş olsun sanada.ben birden öğrendim cok önemsedi drum Sezeryan olacağım bnde ama asırı kanama olur diye drum almayacakmış.rahimi kaybedersin dedi.miyomun yeride önemli bu durumda.Rabbim korusun yavrularımızı

Benim önce kahverengi şimdide pembe lekelenmem oldu miyom büyümüş.hala devam ediyor lekelenme.inşallah iş çıkarmaz bu benm başıma

Bendede myom varmı 3cm ama doktorum rahmin arkasında bi sorun teşkil etmez kafana takma ddi

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Arkadaslar 3 gün önce miyom ameliyati oldum.. Dikissiz vajinafan girerek.. Eskisehir prof. Dr. Basar tekin e gittim.. On gun sonra kontrolm var insallh sıkıntı olmaz.. Tekrar yazarim.. Bn bir düşük yasadim bu arada 7haftalikti..dr onemli 7dr a göründm hepsi alinmasi gerektigini ama nasıl alinir bilmiyoruz dediler.. Sadece bi dr ameliyata yanasti oda sezeryan gibi yaparim demisti..

Bendevar plesantanin altindaymis, erken dogum riskim var, progestan kullaniyrm, korkuyrm bilmiyrm dr bu sadece risk biz onlem aliyrz diyor

Bebege bi zarari yok miyomun

Dogum baslatbilir plesanta zarar gorebilir vs

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Back
X