- 3 Haziran 2019
- 422
- 105
- 103
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Son durumunuz ne aynı durum bendede var MPV 13Hiç başına gelen olmadı mı
Bununla ilgili hiç sorun olmadı aile hekimi ve kadın doğum doktoruna sordum öyle 1-2 değer fazlalığı ile ve tek başına o değerin fazlalığı ile bi sorun olmazmış. Benim bu paylaşımı açtığım zamanki gebeliğim kimyasal gebelik ile sonuçlandı malesef. Ama o değerle bir ilgisi yoktuSon durumunuz ne aynı durum bendede var MPV 13
Bende sonuçları bugün aldım korktum açıkcası. Yarın sabah doktorum tekrar tahlil yapcak. Rabbim gönlümüze göre versin inşallahBununla ilgili hiç sorun olmadı aile hekimi ve kadın doğum doktoruna sordum öyle 1-2 değer fazlalığı ile ve tek başına o değerin fazlalığı ile bi sorun olmazmış. Benim bu paylaşımı açtığım zamanki gebeliğim kimyasal gebelik ile sonuçlandı malesef. Ama o değerle bir ilgisi yoktu
Bi sorun yoktur korkmayınBende sonuçları bugün aldım korktum açıkcası. Yarın sabah doktorum tekrar tahlil yapcak. Rabbim gönlümüze göre versin inşallah
Tek bu da değil mchc, plt, pdw değerleri de düşük. 6 ay önceki tüm değerlerim normaldi şimdi 6+5 gebeyimBi sorun yoktur korkmayın
Takviye ilaç ile tedavi edilir diye düşünüyorum. Hakkınızda hayırlısı ne ise o olsun. Tevekkül en güzeliTek bu da değil mchc, plt, pdw değerleri de düşük. 6 ay önceki tüm değerlerim normaldi şimdi 6+5 gebeyim
İnşallah öyledir. Bebeğim için çok çabaladım çok şükür Rabbim nasip etti inşallah benimle kalır . Ne gelirse ondan Allah büyük.Takviye ilaç ile tedavi edilir diye düşünüyorum. Hakkınızda hayırlısı ne ise o olsun. Tevekkül en güzeli
Rabbim en doğrusunu bilir. Benim bir komşum vardı kızı olmasını çok istiyordu kızım olsun kızım olsun diye laf arasında hep söylerdi uzun süre gebelik oluşmadı sonrasında gebe kaldı gerçekten de kızı oldu gebeliğide iyi geçti fakat doğumda bebek oksijensiz kalmış ve uzamış sarılık ile bi süre bebek yoğun bakımda kaldı. Şuan malesef sıkıntılı bebeği. Ben hep bunu düşündüm kayıplarımda. Rabbim en sağlıklısını ve en hayırlısını versin diye dua ettim. Biz bilemiyoruz bazen gerçekten. Sizede rabbim sağlıklıca hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin olanda da olmayanda da hayır vardır gönlünüzü ferah tutun. Böyle kan değerlerinde ki sorunlar çözülür tedaviler ilaç sektöründe her şey kolaylıkla çözülüyor.İnşallah öyledir. Bebeğim için çok çabaladım çok şükür Rabbim nasip etti inşallah benimle kalır . Ne gelirse ondan Allah büyük.
Sizce şimdilik bebeğe zarar vermemiştir demi inşallah tedaviylede düzelir. Rabbim hayırlısını kolaylıkla nasip etsin. İsteyen herkese içinde sizede banada yavrularımızı kucağımıza almayı nasıp etsin inşallahRabbim en doğrusunu bilir. Benim bir komşum vardı kızı olmasını çok istiyordu kızım olsun kızım olsun diye laf arasında hep söylerdi uzun süre gebelik oluşmadı sonrasında gebe kaldı gerçekten de kızı oldu gebeliğide iyi geçti fakat doğumda bebek oksijensiz kalmış ve uzamış sarılık ile bi süre bebek yoğun bakımda kaldı. Şuan malesef sıkıntılı bebeği. Ben hep bunu düşündüm kayıplarımda. Rabbim en sağlıklısını ve en hayırlısını versin diye dua ettim. Biz bilemiyoruz bazen gerçekten. Sizede rabbim sağlıklıca hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin olanda da olmayanda da hayır vardır gönlünüzü ferah tutun. Böyle kan değerlerinde ki sorunlar çözülür tedaviler ilaç sektöründe her şey kolaylıkla çözülüyor.
Yok şuan vermemiştir zaten şuan o sizin depolarınızdan beslenip büyüyor. Sizde muhtemelen kansızlık var gibime geldiSizce şimdilik bebeğe zarar vermemiştir demi inşallah tedaviylede düzelir. Rabbim hayırlısını kolaylıkla nasip etsin. İsteyen herkese içinde sizede banada yavrularımızı kucağımıza almayı nasıp etsin inşallah
Yok şuan vermemiştir zaten şuan o sizin depolarınızdan beslenip büyüyor. Sizde muhtemelen kansızlık var gibime geldi
İnşallah söylediğiniz gibidir çok teşekkür ederim içimi ferahlattınızYok şuan vermemiştir zaten şuan o sizin depolarınızdan beslenip büyüyor. Sizde muhtemelen kansızlık var gibime geldi
Rica ederim inşallah her şey güzelce sağlıklıca ilerlerİnşallah söylediğiniz gibidir çok teşekkür ederim içimi ferahlattınız