Gebelikte öksürüğe ne iyi gelir?

doktora gitsem de ilaç veremeyecek.
İlaçların hepsi hamileler için zararlıdır diye bir şey yok. Gebelikte kullanılabilen ilaçlar da var. Testleri yapılmış, gebelerde kullanımı güvenli bulunmuş ilaçlar bunlar.

Neden doktorunuza gitmiyorsunuz? Kafanızda kurmaktan daha mantıklı değil mi?

Bu arada etrafınızda bu yanlış inanışa sahip başkaları varda onları da bilgilendirirseniz çok iyi olur.

Kamu spotu: Gebelik kategorisi A olan ilaçlar gebelerde güvenle kullanılabilir.

Hamileyken ben olsam doktorum onermedigi veya hamilelerde zararsiz oldugu kanitlanmadigi surece alternatif tip cozumlerini uygulamam, sonucta onlar da bir sekilde ilac degil mi, nasil kafaniza gore uygulayacaksiniz.

Kronik oksurugunuz varmis,
eger devam edip bogazinizi tahris ederse cok zorlanabilirsiniz,
ilerlemeden ilac kullanip kontrole almak daha dogrusu olabilir.

Duzenli gittiginiz gogus hastaliklari doktoru varsa once ona danisin, onun onerecegi ilaci kadin dogum doktorunuza da sorabilirsiniz. Benim astimim var, hamileligimde gogus hastaliklari doktorumun verdigi ilaclari kullandim.

Süt ürünleri balgamı arttırır ( yoğurt, süt)

Bol su için ılık ve sıcak arası.

hamile olmasanız adaçayıve tarçınlı karanfilli çay derdim ama bunların Etkisi negatıf sanırım.

En iyisi ayvalı ıhlamur ve bol bol su.

bir kaşık bal içine karabiber zencefil karıştırıp yiyin hepsini bir den yemeyin karabiber yakacaktır. Bir çay kaşığı şeklinde tüketin su içmeyin. Benimde sizin gibi öksürüğüm vardı cok iyi geldi. Geceleri uyuymazdı kalkar bu karışımdan atardım ağzıma geçerdi.

Dünden beri öksür öksür mahvoldum. Balgamlı öksürüğüm var, hamile olduğum için doktora gitsem de ilaç veremeyecek. Ne yapabilirim, evde doğal çözüm var mı bildiğiniz
geçmiş olsun kozalak şurubu var doğal onlardan alabilirsiniz

Dünden beri öksür öksür mahvoldum. Balgamlı öksürüğüm var, hamile olduğum için doktora gitsem de ilaç veremeyecek. Ne yapabilirim, evde doğal çözüm var mı bildiğiniz
Ayak altına bir gece viks bir gece limon sür

Viksten cekiniyorsan sadece limon sur :))

yıllar once oyle bır oksuruk oldu kı bende doktora gıdemedım sureklı temız su kaynattım azıcık ılıyınca yavas yavas ıctım sakınledı sonra gectı

Canım asıl bu doğal yollara başvurmak daha zararlı. Doktorlar kesinlikle danışılmadan bitkilerin kullanılmamasını söylüyor sen doktoruna sor

Canım ilikli kemik suyu hazırla.Sonra çok sıcakken içine pul biber limon karabiber at bolca onu tüket hemen geçer öksürüğün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…