Gebelikte öksürük

kardelen074

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Nisan 2010
1.098
2
158
Diğer
Arkadaşlar 6 haftalık hamileyim.Acayip bir öksürük var.Önerilerinize doğal yöntemlere ihtiyacım var.Şimdiden herkese teşekkürler

ben de 5 haftalık hamılyeım.boğamızda gıcık var. bademciklerim şiş ve ağrıyor.
bişey içmeye korkuyorum.doğal yollardan ne önerirsiniz

Ben çok şey denedim.Tereyağı ile pekmez karıştırdım, ıhlamur, zencefil bal,limonlu su bol sıvı.Ama hala öksürük.Farklı önerilere ihtiyacım var.

canım benimde 6.haftada başladı 2 hafta kadar sürdü
kuru öksürük gıcık şeklinde oluyodu
bir akrabam erkek bebekte olduğunu söyledi doğru yanlış bilmiyorum
ben 1 tatlı kaşığı z.yağı
1 tatlı kaşığı bal
1 tatlı kaşığı limon suyu karıştırıp içtim iyi geldi
taze taze yap geçmiş olsun

harnup pekmezi yada ılık çok ılık sütün içine bir tatlı kaşığı bal koy bir çay birazda tarçın iyi gelir canım..

ben de dün ballı süt içip tattım.bayaa ter attım gece.ama bademciklerımın ağrısı geçmedi.
bebeğin tam organlarının geliştiği zamandayım. bi terslik olcak dıye korkuyprum.

Akşam bende 1 çay kaşığı balın içerisine 1 çay kaşığı zencefil birazda limon ekleyip onu yedim.Çok kötüydü.Öğürmekten bi hal oldum.Ama şimdi sanki azaldı gibi öksürüğüm.Flamingo sen kaç haftalık hamilesin.

canım benimde aynı oldu. hatta öksürürken öğürüyodum çok kötüydü. şuan 14.haftadayız ara ara oluyo hala. ilk başlarda bol bol portakal suyu sıkıp içtim iyi geldi. soğuk şeyler tüketip dahada kurutmamaya özen göster. geçiyo ozaman. ha bide ilaç falan kullanma sakın bebeğin için. bol bol c vitamini tüket.

Back
X