Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
canım benimde 6.haftada başladı 2 hafta kadar sürdü
kuru öksürük gıcık şeklinde oluyodu
bir akrabam erkek bebekte olduğunu söyledi doğru yanlış bilmiyorum
ben 1 tatlı kaşığı z.yağı
1 tatlı kaşığı bal
1 tatlı kaşığı limon suyu karıştırıp içtim iyi geldi
taze taze yap geçmiş olsun
ben de dün ballı süt içip tattım.bayaa ter attım gece.ama bademciklerımın ağrısı geçmedi.
bebeğin tam organlarının geliştiği zamandayım. bi terslik olcak dıye korkuyprum.
Akşam bende 1 çay kaşığı balın içerisine 1 çay kaşığı zencefil birazda limon ekleyip onu yedim.Çok kötüydü.Öğürmekten bi hal oldum.Ama şimdi sanki azaldı gibi öksürüğüm.Flamingo sen kaç haftalık hamilesin.
Akşam bende 1 çay kaşığı balın içerisine 1 çay kaşığı zencefil birazda limon ekleyip onu yedim.Çok kötüydü.Öğürmekten bi hal oldum.Ama şimdi sanki azaldı gibi öksürüğüm.Flamingo sen kaç haftalık hamilesin.
canım benimde aynı oldu. hatta öksürürken öğürüyodum çok kötüydü. şuan 14.haftadayız ara ara oluyo hala. ilk başlarda bol bol portakal suyu sıkıp içtim iyi geldi. soğuk şeyler tüketip dahada kurutmamaya özen göster. geçiyo ozaman. ha bide ilaç falan kullanma sakın bebeğin için. bol bol c vitamini tüket.