Gebelikte okunacak kitaplar, kaynaklar vs...

nino5585

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2019
401
576
23
Merhabalar. Gebelik ve sonrası için hiçbir şey bilmeyen benim gibiler için tavsiye edeceğiniz kitaplar, yazarlar vs nelerdir? burası güzel bir kaynak topic'i olsun bunun için...

Merhaba, ben saniye bencik kangalın evlat diye bi kitabı var onu okumayı düşünüyorum akademisyen bi anne tavsiye ederim.

Benim doğum sonrası için duyduğum önerilen iki kitap: mucize haftalar ve yeni annelere mucize çözümler

Çocuk gelişimi için de instagramda sinemclyr diye bir bayan var öne çıkanlara çocuk gelisimi ile ilgili okuduğu kitapları kaydediyor

bana "bebeğinizi beklerken sizi ne bekler" ve serisi tavsiye edildi birkaç kez. ama henüz almadım...

Hamilelik dönemimde Dr. Kağan kocatepenin hafta hafta 9 ay 10gün hamilelik kitabını okuyorum başucu kitabı olarak. Doğuma yakın Şermin yaşarın başlarım şimdi anneliğe kitabını okuyacagım. (bu kitaba basladım dogumdan sonraya kadar unutmamak için erteledim. Hem eglenceli hem işine yarayacak bilgiler akıcı üslup oldugunu düşünüyorum) başka alırım kitap okumayı seviyorum güncelledim inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…