Gebelikte ölçüm sonuçları

ezgitoveyamu

Üye
Kayıtlı Üye
16 Nisan 2023
20
3
16
31
Hanımlar merhaba 24 haftalık hamileyim ama en son kontrole gittiğimde ayrı ayrı ölçümler yaptı doktor baş ölçümüne 22 li bişey dedi ben de çok tedirgin oldum doktorda bunlar pozisyonel ölçümler yarım saat sonra gelsen değişir dedi ama ben çok evhamlı biriyim rahatlayamiyorum sürekli araştırma filan yapip durdum

Doktorunuz önemli bir şey olsa zaten söylerdi böyle hamilelik geçmez bir süre sonra bu size ve bebeğinize zarar verir yapmayın böyle

Doktorunuz önemli bir şey olsa zaten söylerdi böyle hamilelik geçmez bir süre sonra bu size ve bebeğinize zarar verir yapmayın böyle
Haklısınız ama burada okuduklarimdan da etkilendim sanırım bir hafta gerilik olduğu için mikrosefali olabilir diyen doktotlar filan olmuş ama benim doktorum çok rahattı pozisyonel ölçüm bunlar yarım saat sonra gelsen değişir dedi internetten baktıkça burayı okudukça evham yaptım açıkçası

Bir haftada öyle şey mi olur ya bizimde kafa hep öndeydi bir ay bile önde çıktığı oldu doktorum sorun yok dedi araştırmadım bende çünkü araştırdıkça insanın psikolojisi bozulur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…