Gebelikte ölü Bebek

Allah hic birinize bir daha boyle bir aci yasatmasin. Ben bir sey sormak istiyorum bebeklerinizin kalbi durdugunda herhangi bir belirti yasadinizmi?

benim geldi 3 doktora gittim hepsi aynısını dedi benim kese boyutu küçük olduğu için kendi düşük olmasını bekledim ve düşürdüm kürtaj olmadım

Ben bi belirti yasamadım. Bebeğin öldüğü gün. Yolculuk yapıyordum ve çok stresliydim. Belki bu sebebten olabilir. Sonrasında kanama oldu zaten

Allah yardımcınız olsun hepinizin herşey biizm için çok zor tahmin edebiliyorum ama tekrardan o duyguyu yaşıyabilceksni gene çok şükür psikolojinizi bozmamaya çalışın siz mümkün olduğu kadar

Bende geçen sene kürtaj oldum canım 7 haftalikken devlet hastanesinde kalp atışları var ama çok yavaş dediler ama benim çok zor geciyordu karnım ve kasiklarimda sürekli agri vardı 8 haftalikken ozel e gittim kalp atışları yok dedi 6 haftalikta kalmış bebeğin hiç gelişmemiş dedi kese bozuk görünüyor dogsaymista sağlıksız bi bebek olacakmış kürtaj olman gerekiyo dedi istersen bekle ama sonuç degismicek dedi 1 hafta bekledim 9 haftalikken yine gittim ama sonuç aynıydı o gün kürtaj oldum gerçekten çok zor bi durum

Allah yardımcınız olsun hepinizin herşey biizm için çok zor tahmin edebiliyorum ama tekrardan o duyguyu yaşıyabilceksni gene çok şükür psikolojinizi bozmamaya çalışın siz mümkün olduğu kadar
Insallah yasayabilirim canim.. ayni seyleri yasamaktan cok ama cok korkuyorum. Bugun bebegimi aldirali 1 hafta oldu. Muayneye gidecegim. Ultrasonda bebegim olmayacak bu sefer vardir bunda da bir hayir diyorum ama icim aciyor

Insallah yasayabilirim canim.. ayni seyleri yasamaktan cok ama cok korkuyorum. Bugun bebegimi aldirali 1 hafta oldu. Muayneye gidecegim. Ultrasonda bebegim olmayacak bu sefer vardir bunda da bir hayir diyorum ama icim aciyor
canım ya valla içim gitti sana herşeyde vardır bihayır kendini topla yavaş yavaş Rabbim en kısa zamand sağlıklı bi hamilleik nasip etsin

Ben de yasasim ayni seyi 2 yil once cok uzucuydu ve eminim bu korkum bebegimin kalbinin sesini duyana kadar hic gecmeyecek

Bende kürtaj olduğuma pişman oldum. Acaba yaşıyormuydu diye düşünmekten uyuyamıyorum artık. Keşke 1 hafta daha bekleseydim

Bende kürtaj olduğuma pişman oldum. Acaba yaşıyormuydu diye düşünmekten uyuyamıyorum artık. Keşke 1 hafta daha bekleseydim
Canim ben de oyleydim inan yani dun kontrole gittigimde ona da soyledim yasama ihtimali var miydi diue uzuliyorum dedim. O da dedi ki olmaz oyle sey sonucta bi hayat soz konusu. Biz tibbi verilerw dayanarak bu karari veriyoruz. Biraz rahatladim acikcasi. Bir de biz 1 hafta once kalp atisini.duymustuk kurtaj gunu duymamistik.allah sabir versin hwpimize cok zor yasamayan anlamaz

canım ya valla içim gitti sana herşeyde vardır bihayır kendini topla yavaş yavaş Rabbim en kısa zamand sağlıklı bi hamilleik nasip etsin
Amin canim insallah. Veren de Allah alan da ama insan uzuluyor iste. Hastanede o kadar aglamistim ki dun muayne icin hittigimde hemen tanidilar beni. Doktor koruma vermedi hasir oldugunda basla dedi. Korkuyorum. Rabbim isteyen herkese nasip etsin insallah

amin canım benm aminn inşalah kısa zamana olurda yüzün tekrardan güler

Merhaba kızlar.Ben de 2015 şubatta 11 haftalikken kalbi durduğu için kürtaj olmak zorunda kaldım.Ondan oncesinde de iki dusuk yasamistim.genetik test sonucu kan pihtilasmasi oldugunu ogrendim.1,5 yıl korunmama rağmen hamile kalamiyordum.tam artık vazgeçtim dediğim anda hamile olduğumu öğrendim.Allah hayırlısıyla yeniden bu mutluluğu yasatsin hepinize.bana da hayırlısıyla kucağıma almayı nasip etsin insallah

canım benm ya Allah yardımcın olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…