Gebelikte oluşan çatlaklar..

yeLizegemen

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Mart 2011
225
1
68
Selam,
Gebelikte oluşabilecek çatlaklar için önerisi olan var mı? Yada şöyle diyim tummy honey kremini kullanan var mı aranızda? ben henüz birşey almadım almak istiyorum araştıyorum şuan. doğal korunma ile ilgili önerisi olan varsa çok daha iyi olur :)

Teşekkürler şimdiden.

ben 16 haftalık hamileyım karnım kaşınmaya başlayınca korktum kayısı çekirdeği yağı ile kakao yağını karıştırıp sürüyorum ayrıca bebek yağıda kullanıyorum

ütopya ben de lierac jel kullanıyorum beçbuçuk aylık hamileyim çatlağım yok henüz bu kremi bana doktorum önerdi gece yatmadan önce sürüyorum sen kaç defa kullanıyorsun?

ütopya ben de lierac jel kullanıyorum beçbuçuk aylık hamileyim çatlağım yok henüz bu kremi bana doktorum önerdi gece yatmadan önce sürüyorum sen kaç defa kullanıyorsun?

günde bir kez sürüyorum
aklıma ne zaman gelirse o zaman sürüyorum
1 kez yeterli olur sanırım
benim koca göbeğime bile yettiğine göre :1:

benim dr. bi kem önermedi valla sadece nemlendici bebe yağı kullanabilirsin ama yine de biraz kişinin yapısıyla ilgili olduğunu söyledi... hiç bişiy ullanmayıp hiç çatlağı olmayan da var, birşeyler kullandığı halde çatlağı olan da var
ama ben ilk gebeliğimde 5. ay itibariyle tatlı badem yağı kullanmaya başlamıştım, çatlağım olmadı sadece göğsümün yan taraflarında belli belirsiz olmuştu
şimdi 29 haftalık gebeyim yine tatlı bedem yağı kullanıyorum ama bu kez göğüslerime de sürüyorum, göğüs çatlakları ve göğüs ucu çatlakları için de iyi geliyor

Bebek yağı tüylenme yaptı bende:(
Bende lierac kullandım ve pek çatlağım olmadı. Tabii bunun yanı sıra bol su tüketmekte önemli. Birde gebelikteki çatlaklar genetikte olabiliyor:anneadayı:

Frei öl diye bir yag kullandim 37.haftaya kadar hiç catlagim olmadi. 37de bu yağ bitti lierac a basladim 38de hafif çatlamaya basladim. Su an 40+3 um ve maalesef karnımın tek tarafında çatlaklar var :/ o da genelde sola yattigim icin sol tarafim. Sürduklerimle cok.alakali oldugunu sanmıyorum çatlayacağın varsa catliyosun maalesef

Back
X