Gebelikte oturma

Sekerkizads

Üye
Kayıtlı Üye
16 Mayıs 2018
785
429
23
Kizlar mrb 5 aylik hamileyim masa basinda ne kadar sureyle oturmaliyim.ayrica hala uyurken karnimin uzerine yatiyorum malesef cok korkuyorum bisey olmasindan ayni durumda olan var mi

Masa başında zor tabi. Sürekli dinlenmen lazım.. ayrıca karnının üstüne yatma. Doktorum artık soluna yat, yorulursan sağına yat dedi. Düz yatmamı bile istemedi ki sen karnının üstüne yatıyormuşsun.

Ben gebe olduğumu öğrendikten sonra hiç karnımın üstüne yatmadım. Yatmadığım halde zor bi gebelik geçirdim ilk zamanlar..

Kizlar mrb 5 aylik hamileyim masa basinda ne kadar sureyle oturmaliyim.ayrica hala uyurken karnimin uzerine yatiyorum malesef cok korkuyorum bisey olmasindan ayni durumda olan var mi
Bende masa başı çalışıyordum. Ayağının altına küçük bir tabure koy ve çalışırken ayağını uzat ara ara. Bir de saat başı şöyle bir kaç adım at mutlaka. Ben hamileyken öyle yapmıştım rahat geçmişti. Bu aydan sonra karnının üstüne yatmamalısın hatta sırt üstü de yatmamalısın bebeğe giden kan akışı yavaşlıyor çünkü. Göbeğin çıkmaya başlar zaten artık istesende yatamazsın :)

Bende masa başı çalışıyordum. Ayağının altına küçük bir tabure koy ve çalışırken ayağını uzat ara ara. Bir de saat başı şöyle bir kaç adım at mutlaka. Ben hamileyken öyle yapmıştım rahat geçmişti. Bu aydan sonra karnının üstüne yatmamalısın hatta sırt üstü de yatmamalısın bebeğe giden kan akışı yavaşlıyor çünkü. Göbeğin çıkmaya başlar zaten artık istesende yatamazsın :)
Benim gebe olmadan öncede biraz gobekliydim o yüzden ne kadar büyüdü gobegim anlamıyorum canim.ne kadar dikkat etsemde ekndimi karnimin üstüne yatmis buluyorum aliskanlik galiba dedigin gibi ins kendinden yatamaz olurum

Back
X