Kırmızıya dönmediği sürece ve yoğun sürekli gelmediği sürece normal istirahat edinHanımlar beş haftalık gebeyim lavobaya girince gördüm pembe akıntım oldu neden olur
İlk gebeliğimde kürtaj oldum da korkuyorumKırmızıya dönmediği sürece ve yoğun sürekli gelmediği sürece normal istirahat edin
Doktorunuzu arayın isterseniz ya da içinizin rahat etmesi için doktora gidinizİlk gebeliğimde kürtaj oldum da korkuyorum
Aradim ulasamdim yarın sabah gidicem yarına kadar bir şey olmaz inşallahDoktorunuzu arayın isterseniz ya da içinizin rahat etmesi için doktora gidiniz
Konudan alakası ama kesenizi gördünüz mü acabaAradim ulasamdim yarın sabah gidicem yarına kadar bir şey olmaz inşallah
Karindan gözükmedi alttanda ben baktırmak istemedimKonudan alakası ama kesenizi gördünüz mü acaba
Ne zaman gitmiştiniz kese görmeye peki kaç haftalıkkenKarindan gözükmedi alttanda ben baktırmak istemedim
Doktora gitmen LazimHanımlar beş haftalık gebeyim lavobaya girince gördüm pembe akıntım oldu neden olur
Yani haftasını söylemedi geçen hafta gittim bir hafta oldu değerim bin beşyüz küsürlerdeydiNe zaman gitmiştiniz kese görmeye peki kaç haftalıkken
Ne zaman gideceksiniz peki kese için tekrarYani haftasını söylemedi geçen hafta gittim bir hafta oldu değerim bin beşyüz küsürlerdeydi
Yarın gidicem salı çağırmıştıNe zaman gideceksiniz peki kese için tekrar
bende yarın gideceğim bende alttan baktırmak istemiyorum yarın 5+2 oluyorum inşallah ultrasonla gözükür sizin yarın tam kaç oluyorYarın gidicem salı çağırmıştı
Valla bilmiyorum ki bana hiç haftasını söylemedi adet günüme göre alti hafta oldu zannedersem ama beş haftalık diye düşünüyorum benbende yarın gideceğim bende alttan baktırmak istemiyorum yarın 5+2 oluyorum inşallah ultrasonla gözükür sizin yarın tam kaç oluyor
Alttan baktirma benim ilki kürtaj oldum hep alttan baktılar o zaman gözükür kesede bebekte ama gerek yok karından keseyi görürsün bence yarınbende yarın gideceğim bende alttan baktırmak istemiyorum yarın 5+2 oluyorum inşallah ultrasonla gözükür sizin yarın tam kaç oluyor
İnşallah canımAlttan baktirma benim ilki kürtaj oldum hep alttan baktılar o zaman gözükür kesede bebekte ama gerek yok karından keseyi görürsün bence yarın
Geçmiş olsun bu aradaAlttan baktirma benim ilki kürtaj oldum hep alttan baktılar o zaman gözükür kesede bebekte ama gerek yok karından keseyi görürsün bence yarın
Teşekkür ederimGeçmiş olsun bu arada
Başka bilen yok muHanımlar beş haftalık gebeyim lavobaya girince gördüm pembe akıntım oldu neden olur
Gittiniz mi ben keseyi gördüm siz gördünüz mü beş haftalıkmış benimbende yarın gideceğim bende alttan baktırmak istemiyorum yarın 5+2 oluyorum inşallah ultrasonla gözükür sizin yarın tam kaç oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?