Gebelikte pregesteron düşüklüğü

gzdeur

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Ağustos 2021
20
4
1
31
Hanımlar ben bi düşük sonrası çatlatma iğnesi ile gebe kaldım 5 haftalığız kese yeni dün göründü fakat doktor pregeston hormon testi yaptı 4,3 çıktı aşırı düşük bi değer dedi Sağlıklı gebelik değil düşecek dedi müdahale etmeyeceğiz dedi ben sok tabi bunu yaşayıp bebek sahibi olan var mı?

Ben ikizlere hamileyken 1.2 çikmişdi. Proluton ignelerle kaldirildi. Bana da dusecek falan denmişdi. Ama doktorum onemli değil artacak o dedi. Oyle de oldu. Kanamam lekelenmelerim vardi ama rahimi kalinlaşdirdik ignelerle doktorun da vermeli. Bebeklerimi kaybetme nedenim 17 haftada bendeki rahim agzi yetmezligiydi. Yani o değerle bile bebeklerim iyiydi yani

Ya bu doktor direk düşer dedi ve bana iğne ilac hiç bir şey vermedi başka doktora gittim oda bi iğne tek yazmış bide vücûd atmasın diye bebeği bi hap verdi kan pıhtıslasma var bnde iğnede kullanıyorum bakalım ne olacak haftaya kontrol ama içime su serptiniz Allah razı olsun hiç bi yerde bu konu ile ilgili Bilgi yok çünkü

Internetde araşdirinca korkunc şeyler çikiyor. Merak etme yani bende hem de ikizlerdi. Ona ragmen daha yuksek olmaliydi. Doktorum hiç olumsuz birsey soylemedi. Onemli değil dedi hatta. Ignelere başladik. Ara ara kanamam lekelenmem oldu ama rahim duvarim hep iyiydi. Sonra zaten gprogesterona bakmadi bile. Doktor düşer derse deki bir arkadaşimda değer boyleydi ama dusmedi. Dediğim gibi benim dusuk nedenim ileri haftaydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…