Gebelikte Progestron kaç olmalı?

Meles

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Mart 2020
1.212
2.212
133
Merhaba arkadaşlar son adet tarihim 29 Aralık. Bugün ki beta değerim 356 progestron ise 8.4 bu değerler bana düşük geldi. Sizce normal mi?

Merhaba arkadaşlar son adet tarihim 29 Aralık. Bugün ki beta değerim 356 progestron ise 8.4 bu değerler bana düşük geldi. Sizce normal mi?
Progestandan emin değilim ama HCG değeri daha küçük yani 3-4 haftalık sanırım. Doktora sorsanız daha iyi olabilir. Belki progestan başlatır ona göre.

Progestandan emin değilim ama HCG değeri daha küçük yani 3-4 haftalık sanırım. Doktora sorsanız daha iyi olabilir. Belki progestan başlatır ona göre.
Son adet tarihime göre hesaplayınca 5+6 görünüyor dış gebelik olabilir diyorlar.

Son adet tarihime göre hesaplayınca 5+6 görünüyor dış gebelik olabilir diyorlar.
Dış gebelik olabilir diyen doktor mu ? Anlamadım tam son adet tarihi ilk gününe göre ne kadar geciktiniz?. Bilmiyorum progestana göre dış gebelik denildiğini duymadım. Progestan rahim kasılması ile ilgili diye biliyorum. Yanlış isem düzeltilsin lütfen. Yani gebelikte ilk zamanda değerlerim düşük olduğu için progestan iğne ve hap başlamıştım. Düşük ihtimalli idi. Ondan hatırlıyorum. Bence doktara danışmanız daha doğru olur. Stres yaşamayın böyle.

Yok beta değerlerim düzensiz artış gösteriyor o yüzden dış gebelik olabilir dedi doktor. 10 günlük gecikmem söz konusu progestron da daha bugün bakıldı yarın sorcam doktora bakalım

Merhaba ben Eylül ayında bir gebelik geçirdim. Betam baştan düzensiz arttı doktor progesteronuma baktı 4 falan çıkmıştı progesteronun yüksek olması beklenir demişti doktorum en az 10 sanırım . Benim kese falan göründü ama maalesef kalp atışı alınmadı hiç. Moralinizi bozmak istemem kesinlikle umarım sizinki sağlıkla ilerler ama illa dış gebelik diye de düşünmeyin.

Çok geçmiş olsun öncelikle rabbim yaşatmasın bir daha. Peki beta değerleriniz nasıldı acaba?

Çok geçmiş olsun öncelikle rabbim yaşatmasın bir daha. Peki beta değerleriniz nasıldı acaba?
Amin teşekkür ederim.benim beta başta hiç katlamıyordu ilki 30 du sonra 39-43 falan diye gitti . 43 ten sonra artış normalde döndü katlanmaya başladı kese falan görüldü ama işte maalesef kalp ayılı alınamadı hiç. Sizin artışlar nasıl?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…