Gebelikte radyasyona maruz kalıp dogumdan sonra hicbirsey olmayan birisi var mı? Cocuguna sag salim hicbir sorun olmadan kavusan biri varsa umuda ihtiyacim var
Gebelikte radyasyona maruz kalıp dogumdan sonra hicbirsey olmayan birisi var mı? Cocuguna sag salim hicbir sorun olmadan kavusan biri varsa umuda ihtiyacim var
Dogrudan degil ama radyasyonlu bir islem alan yakinimla temasta bulunmak zorunda kaldim..Sintigrafi cekilen.Doktor kendisini uyarmia en az 24 saat hamilelerden uzak durmasi icin ama cahil ve bilincsiz oldugu icin bilmeden ayni ortamdaydik..Yani ne olacak simdi bilmiyorum..Eger herhangi birsekilde ufajta olsa dogrudan yada dolayli gebelikte radyasyondan etkilenmis biri olup saglikli cocugu olduysa kendime umut aramaktan baska carem kalmadi
Gercekten mii..Bunu duyduguma cok sevindimm..Bilmiyorim hangisi agir ama bu sintigrafi cok agir birseymis hatta doktor ozellikle gebelere 2 gun yaklasma demis..Yani iste bilmiyorum dunyam basima yikildii..Ama cok sagolun birazda olsa icim rahatladi sonucta brn dogrudan gitmedim baskasindan radyasyon gecmesi daha az bir degerdir heralde..Cok sagolun yorumunuzaa