M MissBbs Üye Kayıtlı Üye 26 Ağustos 2015 555 614 23 37 29 Ağustos 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi MissBbs #1 Hocam merhaba, Gebelikte saç boyatılabilir mi? Herkes farklı şeyler söylüyor sizden öğrenmek istedim. Teşekkürler
Hocam merhaba, Gebelikte saç boyatılabilir mi? Herkes farklı şeyler söylüyor sizden öğrenmek istedim. Teşekkürler
ProfDrBulentTiras Guru Editor 24 Ekim 2014 1.879 1.298 333 64 31 Ağustos 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi MissBbs #2 MissBbs .!.: Hocam merhaba, Gebelikte saç boyatılabilir mi? Herkes farklı şeyler söylüyor sizden öğrenmek istedim. Teşekkürler Genişletmek için tıkla... Merhabalar : sac diplerınden kimyasal maddeler emilerek sistemık dolasıma gecebıldıgınden onerılmemekte. Guzel bır gebelık dılerım.
MissBbs .!.: Hocam merhaba, Gebelikte saç boyatılabilir mi? Herkes farklı şeyler söylüyor sizden öğrenmek istedim. Teşekkürler Genişletmek için tıkla... Merhabalar : sac diplerınden kimyasal maddeler emilerek sistemık dolasıma gecebıldıgınden onerılmemekte. Guzel bır gebelık dılerım.