Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaa aynı beni tarif etmişiniz sağ kalçamda resmen batma oluyor etrafımdaki kişiler hep erkek çocuğunda olur o diyolardı insnmıyordum gerçektende cinsiyet erkek çıktı bizimkininMerhaba arkadaşlar ben 15 haftalık hamileyim benim sağ kalçamin oradan ayaklarima doğru bir ağrı var üstüne bile basmakta zorlanıyorum. Böyle bir durumu yaşayan var mı yardımcı olursanız sevinirim.
Peki hapı kullanınca geçti miYaa aynı beni tarif etmişiniz sağ kalçamda resmen batma oluyor etrafımdaki kişiler hep erkek çocuğunda olur o diyolardı insnmıyordum gerçektende cinsiyet erkek çıktı bizimkinindoktora söyledim şikayetimi magnezyum verilir fakat 20. Haftanda verecem şimdilik kan hapı vereyim buda düzeltir dedi
Duzeldiniz mi pekiÇok normal bir durum. Doğum yapana kadar ağrım oldu benim de. Kalsiyum ve magnezyum hapı kullanmıştım.
Doğru soyluyorsunuz da nasıl normalse çok ağrıyor oturamiyorum resmenBebek baskı yapıyor o yüzden
Siyatik siniri sıkışıyor
Normal ve çok yaygın görülen bir durum
Böyle devam mı o zaman ?geçmiyor kızlar dogursanızda üzerinden yıllar geçsede geçmiyor üzgünüm
Böyle devam mı o zaman ?
Doktorunuza söyleyin kalsiyum ve magnezyum verir ara arş tekrarlasa da geçerMerhaba arkadaşlar ben 15 haftalık hamileyim benim sağ kalçamin oradan ayaklarima doğru bir ağrı var üstüne bile basmakta zorlanıyorum. Böyle bir durumu yaşayan var mı yardımcı olursanız sevinirim.
Teşekkürler bilgi verdiğiniz için neyapacagimi bilmiyordum gerçektenDoktorunuza söyleyin kalsiyum ve magnezyum verir ara arş tekrarlasa da geçer
Bnmde gebelikte oluyorduTeşekkürler bilgi verdiğiniz için neyapacagimi bilmiyordum gerçekten
Teşekkürler gerçektenBnmde gebelikte oluyordu
Dr söyleyince 2 magnezyum 2 kalsiyum kullanmaya başladım geçti tabi bn süt yoğurt tüketmiyordum fazla ondan 2 içiyordum maden suyu da için 2 kere günde o da rahatlatır
Nasıl alisilir bilmiyorum ama idare edip gidiyoo yavaş yavasYani kan hapını 3 gündür kullanıyorum yine oluyor geçmedi annemde alış bu durumlara dedi alışmaya çalışıyorum![]()
Rica ederimTeşekkürler gerçekten
Aman ben razıyım canım çok bekledim bu günleriNasıl alisilir bilmiyorum ama idare edip gidiyoo yavaş yavas![]()
Doğru soyluyorsunuz bende bekledim 2.5 sene sonra Rabbim kendisi verdi inşaallah kucagimizada sağ saglim almayı nasip etsin.Aman ben razıyım canım çok bekledim bu günleri![]()
Amin canım bende 2 sene bekledim çok şükğr bu günlerimeDoğru soyluyorsunuz bende bekledim 2.5 sene sonra Rabbim kendisi verdi inşaallah kucagimizada sağ saglim almayı nasip etsin.