Gebelikte sağ kalça tarafının agrimasi

Gonul388

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Şubat 2021
138
48
28
28
Merhaba arkadaşlar ben 15 haftalık hamileyim benim sağ kalçamin oradan ayaklarima doğru bir ağrı var üstüne bile basmakta zorlanıyorum. Böyle bir durumu yaşayan var mı yardımcı olursanız sevinirim.

Merhaba arkadaşlar ben 15 haftalık hamileyim benim sağ kalçamin oradan ayaklarima doğru bir ağrı var üstüne bile basmakta zorlanıyorum. Böyle bir durumu yaşayan var mı yardımcı olursanız sevinirim.
Yaa aynı beni tarif etmişiniz sağ kalçamda resmen batma oluyor etrafımdaki kişiler hep erkek çocuğunda olur o diyolardı insnmıyordum gerçektende cinsiyet erkek çıktı bizimkinin 🤦🏻‍♀️😀 doktora söyledim şikayetimi magnezyum verilir fakat 20. Haftanda verecem şimdilik kan hapı vereyim buda düzeltir dedi

Bebek baskı yapıyor o yüzden
Siyatik siniri sıkışıyor
Normal ve çok yaygın görülen bir durum

Yaa aynı beni tarif etmişiniz sağ kalçamda resmen batma oluyor etrafımdaki kişiler hep erkek çocuğunda olur o diyolardı insnmıyordum gerçektende cinsiyet erkek çıktı bizimkinin 🤦🏻‍♀️😀 doktora söyledim şikayetimi magnezyum verilir fakat 20. Haftanda verecem şimdilik kan hapı vereyim buda düzeltir dedi
Peki hapı kullanınca geçti mi

Doktorunuza söyleyin kalsiyum ve magnezyum verir ara arş tekrarlasa da geçer

Yani kan hapını 3 gündür kullanıyorum yine oluyor geçmedi annemde alış bu durumlara dedi alışmaya çalışıyorum 😅

Teşekkürler bilgi verdiğiniz için neyapacagimi bilmiyordum gerçekten
Bnmde gebelikte oluyordu
Dr söyleyince 2 magnezyum 2 kalsiyum kullanmaya başladım geçti tabi bn süt yoğurt tüketmiyordum fazla ondan 2 içiyordum maden suyu da için 2 kere günde o da rahatlatır

Back
X