Gebelikte sağlık ocağı kontrolü

cnurr

Üye
Kayıtlı Üye
3 Kasım 2022
63
13
8
23
Gebelikte sağlık ocağına kontrol için ne kadar sürede gidiyorsunuz beni aramiyorlar ne zamanlarda gideceğimi de bilmiyorum

Ben 6 ay olana kadar bir sağlık ocağına bağlıydım beni asla arayan olmadı ben arayınca da telefona bakmadılar baksalar da seni arayacağız dediler resmen yüzüme kapattılar tetanoz için, baktım aşı olamıyorum sağlık ocağı değiştirdim şimdiki sağlık ocağım ayda bir kontrole çağırıyor benim hamilelik kaydım sisteme hiç yapılmamış bile diyip şaşırdılar ilk doz aşımı geç oldum ilk sağlık ocağı yüzünden. Sizi arayıp düzenli kan ve idrar tahlili istemeleri gerekiyo kilo takibi yapmaları vs yapmiyolarsa değiştirin bence

Gebelikte sağlık ocağına kontrol için ne kadar sürede gidiyorsunuz beni aramiyorlar ne zamanlarda gideceğimi de bilmiyorum
Kalp atisini duyduktan sonra gidip kaydoluyorsunuz onlar sizi takip ediyor 20 haftamda tetanoz aşısı için kendileri arıyor zaten

Beni bilgilerinizde eksiklikler var diye aramislardi o zaman hamile olduğumu soylemistim ve takip eden bir doktorunuz varsa bize gelmenize gerek yok tetenoz için haberlesicez dediler bir daha aramadilar

Kalp atışını sonrası özeldeki doktorum tahliller yaptırmamı istedi sağlık ocağından. Oradaki hemşire ara ara haberleşeceğiz seninle dedi ve henüz aramadı sanırım aşı vakti vs arayacak beni.

Kizlar benide aramadilar
Sadece bebegini hisetigimde gel dediler
Ben saglik ocagindaki doktora sordum aramiyolar diye kan tahlil falan istemiyorlar
Oda dedi her ay hastane gidiyorsun bu sisteme dusuyor
Sen kan vermese 3 ay icinde onlar arayip sorcaklarmiş

Back
X