- 2 Aralık 2024
- 2.352
- 1.011
- 48
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay nasıl yani 2 günü mü gecesi mi 5'te yoksa dolu dolu bir gün olmadı mı hadi ben biraz soğukkanlı karşılıyorum ama eşim biraz panikliyorBu gebeliğimde sağlık ocağına ilk verdiğim kan gece 5 te çıktı. İkinci 2 gün sonraama genel itibari ile nüfusu yoğun bir mahallede olduğum için ertesi gün öğleden sonra çıkıyor.
İlk kanı sabah verdim. O gece 5 te çıktı.Ay nasıl yani 2 günü mü gecesi mi 5'te yoksa dolu dolu bir gün olmadı mı hadi ben biraz soğukkanlı karşılıyorum ama eşim biraz panikliyor![]()
Teşekkür ederim sizin de hayırlı olsun gebeliğiniz adetten 1 gün önce 142.38'de Şimdi adet gecikmesinin tarihi itibariyle 4 günü olacak ama ben 3 günü verdim onun hesabını yaptık doktorla falan ama işte güzel sonuç bekliyorum çünkü mesela göğüslerim daha hassasiyet HCG arttıkça olup bir gün sonra ayak uyduruyor vücut ama iki gün sonra tekrar artıyor oradan anlıyorum Hcg'nin arttığınıİlk kanı sabah verdim. O gece 5 te çıktı.
2. Kanı verdim 2 gün sonra çıktı. Ama şehirden sehire mahalleden mahalleye değişiyor sanırım. Ya da o günkü yoğunluğa göre.
İnşallah güzel sonuçlar alırsınız![]()
Sağolasın canım. Evet gittikçe belirtiler daha çok artıyor HCG ile beraber. Güzel sonuç alacaksın inşallah. Ben de zor dayanmıştımn 2 gün ara verdiklerinde. Sağlık ocağına da gidemedim yakın değil pek.Teşekkür ederim sizin de hayırlı olsun gebeliğiniz adetten 1 gün önce 142.38'de Şimdi adet gecikmesinin tarihi itibariyle 4 günü olacak ama ben 3 günü verdim onun hesabını yaptık doktorla falan ama işte güzel sonuç bekliyorum çünkü mesela göğüslerim daha hassasiyet HCG arttıkça olup bir gün sonra ayak uyduruyor vücut ama iki gün sonra tekrar artıyor oradan anlıyorum Hcg'nin arttığını![]()
Sabah verdiğim ertesi gün öğleden sonra cikiyo benim hepArkadaşlar HCG artışı için sağlık ocağında kan verdim normalde bu şehirde en geç akşam 7'de çıkardı herhalde yoğunluk var ki hala çıkmadı verdiğim 14 saat oldu . Acaba gece de çalışılıyor mu sisteme geçer mi. Gözlerim şaşı oldu ya![]()
Gerçekten siniri bozucu önemli bir şey olmasa pat diye çıkardı yani sağlıkla kucağına al inşallah ben de inşallah güzel bir değer görürüm. Sonrasında da 12 Ağustos'ta gideceğim kese için aslında kafamda 20 Ağustos tarihi vardı ama sağlık ocağı doktoru çok geç gitmeyin dedi yani mantıklı düşününce rahim durumuna falan da bakılması lazım ya bir de ben kışları başka şehirde yaşıyorum yazında başka şehirdeyim Bu yüzden dedim birkaç kere gideyim buradaki şehirde çok kalabalık evet muhtemelen benimki çok sonlara kaldıSağolasın canım. Evet gittikçe belirtiler daha çok artıyor HCG ile beraber. Güzel sonuç alacaksın inşallah. Ben de zor dayanmıştımn 2 gün ara verdiklerinde. Sağlık ocağına da gidemedim yakın değil pek.
Benim adetten önceki değerim daha düşüktü senden. 5+4 te kese göründü. 6+4 te kalp atışıGerçekten siniri bozucu önemli bir şey olmasa pat diye çıkardı yani sağlıkla kucağına al inşallah ben de inşallah güzel bir değer görürüm. Sonrasında da 12 Ağustos'ta gideceğim kese için aslında kafamda 20 Ağustos tarihi vardı ama sağlık ocağı doktoru çok geç gitmeyin dedi yani mantıklı düşününce rahim durumuna falan da bakılması lazım ya bir de ben kışları başka şehirde yaşıyorum yazında başka şehirdeyim Bu yüzden dedim birkaç kere gideyim buradaki şehirde çok kalabalık evet muhtemelen benimki çok sonlara kaldı![]()
Ay maşallah benim bir kızım var 6.5 yaşında. Onda iken dr.um adetgecikmesinden 12 gun snra gel demişti döngume gore aslında gecıkme 7 gun olcak ama ben yumurta catlamasını anladığım ıcın catlamaya göre kendimce 3 agustos dedim adeti.Benim adetten önceki değerim daha düşüktü senden. 5+4 te kese göründü. 6+4 te kalp atışı
Gönlünü ferah tut. İnsan görene kadar hep endişe halinde tabi![]()
Aşırı can sıkıcı neyse tatil valizi yapıcam vakt geçer artkSabah verdiğim ertesi gün öğleden sonra cikiyo benim hep
Allah bağışlasın. Ben de tahmini yumurtlamaya göre hareket ettim. Geç döllenme oldu. Benim de 4 yaş ikizlerim var çok şükürAy maşallah benim bir kızım var 6.5 yaşında. Onda iken dr.um adetgecikmesinden 12 gun snra gel demişti döngume gore aslında gecıkme 7 gun olcak ama ben yumurta catlamasını anladığım ıcın catlamaya göre kendimce 3 agustos dedim adeti.O a gore hesaplıyorum.
Ay maşallah Ben 2'nin çocukla yapabilir miyim diye düşünürken gerçekten maşallah arada tedirginliklerim oluyor Allah bağışlasın ya cinsiyetleri nedirAllah bağışlasın. Ben de tahmini yumurtlamaya göre hareket ettim. Geç döllenme oldu. Benim de 4 yaş ikizlerim var çok şükür![]()
Biri kız biri erkekAy maşallah Ben 2'nin çocukla yapabilir miyim diye düşünürken gerçekten maşallah arada tedirginliklerim oluyor Allah bağışlasın ya cinsiyetleri nedir
Ne kadar güzel Allah güç kuvvet versinBiri kız biri erkekzor ama güzel. Çocuk seviyorum. Yaşım ilerlemeden olacaksa olsun diye düşündük. Nasip bugunlereymiş.
![]()
Hayırlı olsun canım. Sağlıkla kucağına al bebeğiniGünaydın benim betam 443,97 çıkmış![]()