Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba ben 4 haftalık hamileyim ve bu sıralar kasıklarimda regl olacakmış gibi bi sancı var ve bugün bel ağrısı oldu sabah kalkınca sizce normal mi lütfen yazarsanız sevinirim
Çok teşekkür ederimEvet normal bu ağrılar endişe edecek bir durum yok
Normal canim. Bende 4.haftanin icindeyim hatta dun bugun adet zamanim ve benzer sancilari cektim sabah bel agrisiyla uyandim ama gecti. Vucut adet donemi gebelikte bile o sancilari agrilari yasayabiliyorMerhaba ben 4 haftalık hamileyim ve bu sıralar kasıklarimda regl olacakmış gibi bi sancı var ve bugün bel ağrısı oldu sabah kalkınca sizce normal mi lütfen yazarsanız sevinirim
Normal canim. Bende 4.haftanin icindeyim hatta dun bugun adet zamanim ve benzer sancilari cektim sabah bel agrisiyla uyandim ama gecti. Vucut adet donemi gebelikte bile o sancilari agrilari yasayabiliyor
7 haftalığız aynı ağırlar devam arkadaşımda 21 haftalık aynı agrılar devam rahmımız genıslıyor ve çok normalMerhaba ben 4 haftalık hamileyim ve bu sıralar kasıklarimda regl olacakmış gibi bi sancı var ve bugün bel ağrısı oldu sabah kalkınca sizce normal mi lütfen yazarsanız sevinirim
Bende de aynı ağrılar var ama testlerim negatif allahım bende senin gibi soru paylaşmak istiyorum ama hayat bana 4 gun gecikmede negatif cikmasi kesin mi. Bes gün gecikmede negatif cikmasi kesin mi diye ardışıkli sorular sorduruyor.![]()
Öyle mi yaptirsam pazartesiHamilelik şüphen varsa kan testi yaptır kesin çıkıyor onda
Öyle mi yaptirsam pazartesi
Kan verdim sonucu yarın alicamYani yaptir varsa da ona göre hareket edersin dikkat edersin
İnşallahhHadi inşallah![]()