Gebelikte sancı

Yagmur-Damla

Üye
Kayıtlı Üye
5 Kasım 2023
85
25
8
31
Arkadaşlar 19 haftalık hamileyim akşamdan beri genital bölgeye yarım saatte bir iki üç dk süren sancım oluyor ve hiç normal bir sancı değil vuruyor sürekli alttan çok endişeleniyorum yaşayan var mı normal doğumda hiç yapmadığım için doğum sancısı hiç çekmedim bu yaşadığım çok farklı geldi benim gibi yaşayan var mı?

Kanaman yoksa korkulacak bişey yoktur bebeğin büyümesinden kaynaklı olabiliyormuş daha önce formda bu şikayetler de başlıklar açılmış istersen bak aynı durumları yaşayanlardan daha iyi bilgi edinirsin geçmiş olsun

Teşekkürler kanamam yok çok şükür ama sancılar çok fazla konulara baktım da benım haftamla uyumlu olarak aynı sorunu yaşayan yok

Teşekkürler kanamam yok çok şükür ama sancılar çok fazla konulara baktım da benım haftamla uyumlu olarak aynı sorunu yaşayan yok
ben biraz baktımda sizin için araştırdım rahimde genişleme oluyormuş bazı kişilerde böyle ağrılı geçebiliyormuş isterseniz hastaneye gidin içiniz rahat etsin

ben biraz baktımda sizin için araştırdım rahimde genişleme oluyormuş bazı kişilerde böyle ağrılı geçebiliyormuş isterseniz hastaneye gidin içiniz rahat etsin
Çok teşekkürler ilginiz için çok iyisiniz bende bakıyorum hala dayanamazsam gidicem doktor randevuma da birkaç gün var diye idare eder miyim diyorum yazınca bile şuan sancı giriyor

Benim de oluyor canım bende 19 haftalık hamileyim.Doktorum hem bebek büyüyor hemde idrar yolu enfeksiyonu olmuşsun dedi 2 gündür gecesi ayrı ağrı ve sancı çekiyorum.Bugün monurol verdi bakalım

Benim de oluyor canım bende 19 haftalık hamileyim.Doktorum hem bebek büyüyor hemde idrar yolu enfeksiyonu olmuşsun dedi 2 gündür gecesi ayrı ağrı ve sancı çekiyorum.Bugün monurol verdi bakalım
Ben hastaneye gittim dayanamadım ama kanama yoksa ultrasonla bakamıyoruz dediler sonra kendı doktoruma randevum vardı gittim soğuk almışsın dedi büyük ihtimalle gerçekten o ara evde soğuktu ondan oldu herhalde insan hamileyken hemen etkileniyor soğuktan o günden beri sıkı giyiniyorum

Hayatimda böyle sacma sey duymadim ne demek kanama yoksa bakmıyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…