• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelikte sarı akıntı

bebis kaya

Üye
Kayıtlı Üye
6 Ağustos 2025
136
78
13
32
Merhaba,
Gebeliğimin başından beri sarı akıntım var. 12. Haftadayım. İdrar yolu enfeksiyonum yok. Kaşıntı yanma yada koku yok fakat sarı akıntım her gün oluyor. Bu şekilde olan hamile yada doğum yapanlar var mı?

Merhaba,
Gebeliğimin başından beri sarı akıntım var. 12. Haftadayım. İdrar yolu enfeksiyonum yok. Kaşıntı yanma yada koku yok fakat sarı akıntım her gün oluyor. Bu şekilde olan hamile yada doğum yapanlar var mı?
Vajinal kultur verip bir baktirin. Bende de olmustu az miktarda. Kultur temiz cikti ama fitil kullandim her ihtimale karsi doktor verdi. Sonra gecti akinti

Merhaba bende 9.haftadayım aynı öğrendiğimden beri sarı akıntım devam edıyor yanma kasıntı yok testte kültürde verdim birşey çıkmıyor anlamış değilim ,doktor akıntın normale göre artablir dedi yanma kasıntı yoksa sorun yok diyor

Merhaba yorumlarınız için çok teşekkür ederim 🙏🏻 benim 4. Haftada idrarımda enfeksiyon çıktı ve antibiyotik kullandım daha sonrasında da idrarımda bir daha enfeksiyon çıkmadı. Hocam bu akıntı için gebelik boyu tedavi edemeyeceğiz geçici çözümlerle halletmeye çalışacağız dedi. Tabi içim içimi yiyor. CinnamonQueen CinnamonQueen K karaca2024

Vajinal kultur verip bir baktirin. Bende de olmustu az miktarda. Kultur temiz cikti ama fitil kullandim her ihtimale karsi doktor verdi. Sonra gecti akinti
Fitili kacinci haftada kullandiniz acaba? Bende ara ara oluyor surekli degl ic camasirina gelmiyor bile, doktor fitil onerdi istersen al diye ama emin degilsen 12. Haftayi bekle dedi.

Akıntınız gecti mi? 14+5 teyim bende ara ara sarı akıntı devam ediyor, ama cok az ve bazi günler baska bir belirtim yok, fitili de kullanmadim doktor emin degilsen 12. Haftayi bekle dedi diye
Merhaba bende 15 haftama girdim bugün akıntım bu hafta azaldı şaşırdım. Ama şöyle değişik bir durum var bende , normalde kabız oluyordum ve bu akıntı da geliyordu bir kaç gündür sürekli ishal olmasada ona yakınım . Bundan dolayı mı akıntı az geliyor bilemedim. Doktora sordum kaşıntı ve koku yoksa bir sıkıntı yok dedi.

Merhaba bende 15 haftama girdim bugün akıntım bu hafta azaldı şaşırdım. Ama şöyle değişik bir durum var bende , normalde kabız oluyordum ve bu akıntı da geliyordu bir kaç gündür sürekli ishal olmasada ona yakınım . Bundan dolayı mı akıntı az geliyor bilemedim. Doktora sordum kaşıntı ve koku yoksa bir sıkıntı yok dedi.
Bence cok alakali değildir bagirsakla akıntı, bende kabiz veya ishal değilim ama bazen iki gundee Bir cikabiliyorum tuvalete, fakat akintim değişmiyor genelde şeffaf cok nadir sarimsi gibi geliyo
Bende cuma gidicem kontrole 15+2 şuan, yine sorucam akintiyi

Bence cok alakali değildir bagirsakla akıntı, bende kabiz veya ishal değilim ama bazen iki gundee Bir cikabiliyorum tuvalete, fakat akintim değişmiyor genelde şeffaf cok nadir sarimsi gibi geliyo
Bende cuma gidicem kontrole 15+2 şuan, yine sorucam akintiyi
Merhaba, sorun tabi ki, bazı kişiler normal değil diyor etrafımda bazı kişilerde gebelikte tabi ki sarı akıntı olur normal bu diyor. Yazık bize içimizde bir can var ve ne yapacağımızı bilemeden bekliyoruz.

Merhaba, sorun tabi ki, bazı kişiler normal değil diyor etrafımda bazı kişilerde gebelikte tabi ki sarı akıntı olur normal bu diyor. Yazık bize içimizde bir can var ve ne yapacağımızı bilemeden bekliyoruz.
Evet o kadar kafam karisikki baska belirtim yok akinti da surekli değil tam diyorum gelmiyo sonra yine geliyo, bana onlem amacli fitil soyledi doktor ama 12 hafta dolmadı diye almadim yine bi konusucam belki kullanirim

Geçmiş olsun sizin adınıza sevindim. Doktorum ısrarla bana vermiyor yarın gideceğim tekrar sorayım. Teşekkür ederim.
Rica ederim, farkli doktorsan da gorus alabilirsiniz, ozelde takipli oldugum doktor verdi bana devletteki doktorum genelde vermez boyle seyler :) ama beni rahatlatti 3 haftadir vardi sari gibi akinti

Merhaba,
Selamlar 31. haftadan söylüyorum hamileliğimin ilk gününden beri var. Bu konuda çok dertliyim. İki doktor değiştirdim ikisi de ciddiye almıyor. 1-2 defa idrar yolu enfeksiyonu çıktı fakat onla alakası olduğunu düşünmüyorum. Çünkü o yokken de vardı akıntı. Doktor koku ve kaşıntı yoksa sorun yok demişti. Sağ olsun tenezzül edip kültür almıyor ısrarla. Sırf bu yüzden sezaryen düşünüyorum.

Selamlar 31. haftadan söylüyorum hamileliğimin ilk gününden beri var. Bu konuda çok dertliyim. İki doktor değiştirdim ikisi de ciddiye almıyor. 1-2 defa idrar yolu enfeksiyonu çıktı fakat onla alakası olduğunu düşünmüyorum. Çünkü o yokken de vardı akıntı. Doktor koku ve kaşıntı yoksa sorun yok demişti. Sağ olsun tenezzül edip kültür almıyor ısrarla. Sırf bu yüzden sezaryen düşünüyorum.
Benimki de hiç almadı kültürü. Antibiyotik vermek istemiyor belkide anlamış değilim 🤷🏻‍♀️

Back
X