Doğuma Hazırlık Gebelikte Şeker Neden Çıkar

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Kelebegim43

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
16 Aralık 2020
36
12
3
26
Bi kac gun sonra gebelik sekeri kontrolum war fazla cikokata tuketmem ama kansizligim yuzunden cay icmemeye dikkat ediyorum meyve suyu tuketiyom visne suyu gibi e meyve suyu da seker yapyor deniliyor bide istahliyim baya kahvaltida yumurta peynir zeytin herseyi tuketiyom yemek yerken falan sekerim yukselmesin diye ne yapmaliyim

Kahvaltıda normal peynir zeytin yumurta yeşillik vs ye yanında 1 bardak süt iç. Ara öğünde meyve yersen yanında muhakkak süt ya da ceviz fındık vs ye. Öğle ve akşam yemeğinde de muhakkak proteine yer ver yoğurt ye mesela. Kısacası düzenli beslen. Sabah çok aç kalkıyorsan akşamdan bir vardak süt iç içine tarçın ekle. Brn böyle yapıyordum şekerim çıkmıştı . Bu şekilde dengede tuttum. Şuan ikinci hamileliğimde yükleme yapılmadı henüz. Umarım bu sefer çıkmaz

Meyve suyunun hiçbir faydası yok, aşırı şeker içeriyor. Gebelikte çay kahve de içilmediğinden insanın canı içecek çekiyor. Ben soda içiyorum sadece. O da iyi geliyor. Bol bol su içmek de iyi geliyor.
Protein ağırlıklı beslenince insanın canı hiç şekerli şeyler istemiyor. Üç beyazdan uzak durun. Ekmeğiniz tam buğday olsun. Süt de şekeri ani yükseltir ve kansızlık yapar. Peynir ve yoğurdu tercih edin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…