Gebelikte şeker ve protein kaçağı

papatya113

Bir ben var,benden içeri.. ✨
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
10 Temmuz 2024
1.341
3.155
48
Merhaba kızlar, gebeliğinizde idrarda protein ve idrar kaçağınız oldu mu? Kaçıncı haftada başladı? Ve düzelmesi için neler yaptınız?

Kaçıncı haftadasın canım? Maalesef ben yaşadım ama kötü etkilemek istemiyorum seni. Sorunu görünce cevap vermek istedim sadece
Merhaba kızlar, gebeliğinizde idrarda protein ve idrar kaçağınız oldu mu? Kaçıncı haftada başladı? Ve düzelmesi için neler yaptınız?

Kaçıncı haftadasın canım? Maalesef ben yaşadım ama kötü etkilemek istemiyorum seni. Sorunu görünce cevap vermek istedim sadece
Ben şuan 7+3teyim canım.. Senin ne oldu canım kaçıncı haftaydın. Teşekkür ederim cevapladigin için

Ben şuan 7+3teyim canım.. Senin ne oldu canım kaçıncı haftaydın. Teşekkür ederim cevapladigin için
Daha çok erken bu soruyu sorman için neden şimdiden bunları düşünüyorsun benim sorunum 24.haftada başladı maalesef. Sorunum çözülemedi. Şimdi bir daha hamile kalırsam başından ilaçlarla gebelik devam edecek. Tansiyonum çıktığı için idrar kaçağı oldu hep. Giderek arttı. Şeker de çıktı sonradan ama şeker yemeklerini kısıtlarsan sorun yaratmıyordu

Doktor idrar testi istedi canım 4+4teyken idrarda kan çıkmış. 7+3te tekrar idrar verdim hafif düzeyde protein kaçağı ve şeker kaçağı gözüktü. 1ay sonra tekrar idrar testi istedi.bende çok korktum canım..ilk gebeliğim. Benim ilerlememesi için ne yapmam gerekiyor canım lütfen yardımcı olur musun

Bende yaşadım canım ama senin ki çok erken doktorun bir tavsiyede bulunmadı mı ilaç başlatmadimi

Allah Allah. Normalde bu kadar erken olmuyor kuzum. Sen sakin ol. Yediklerine dikkat et. Tuzsuz ye mutlaka. Stres yapma. Şekeri de kıs bence. Meyve bile porsiyonlu yemen gerekiyor. Meyve yerken yanında yoğurt ya da kefir tüket. Günde bir porsiyonu geçirme. Bol bol dinlen. Doktorun yönlendirecektir zaten seni. Bence senin ki hamilelikle bağlantılı olmayan bir şekilde şuan. Ama tabi ki bilmiyorum doktorun ne diyecek

Doktorum 1 ay sonra idrar istedi canım. Bişey olmaz değil mi o süre zarfında. Çok bilgi vermedi sadece bol su içmem gerektiğini söyledi. Senin dediklerini de dikkate alacağım canım. Gerçi korkulacak bişey olsa söylerdi değil mi

Yok yok korkma. Bu sorun şuan hamilelikten oluşmuş olamaz. Çok çok erken. Düşün benimkine erken deniyor. Senin için bambaşka yani. Sen bol su iç tuzsuz ye şekeri de azalt kontrollü beslen. Korkma sakın

Yok yok korkma. Bu sorun şuan hamilelikten oluşmuş olamaz. Çok çok erken. Düşün benimkine erken deniyor. Senin için bambaşka yani. Sen bol su iç tuzsuz ye şekeri de azalt kontrollü beslen. Korkma sakın
Tweeetyyy şeker falan hepsi düşmüş biliyor musun çok mutluyum

Ben ağır preeklemsi ile bebeğimi kaybettim kuzum tekrar gebelik düşünüyorum ama hala iyileşmedim. İnşallah iyileşip hamile kalayım ben de sağlıkla
Ne olduğuna dair hiç bir fikrim yok ama inan duam seninle olacak. Rabbim acını dindirsin ve seni en güzel hediye ile hediyelendirsin. Beklemek nedir çok iyi bilirim. Bizimde binbir zahmetle oldu. Sende kendine çokça dua et moralini yüksek tut. Senin için kalpten dua edeceğim. Allah'ım gönlünce nasip eylesin sana. Sevgilerimle..

Çok teşekkür ederim kuzum amin inşallah inşallah da hiçbir zaman bilme boşver

Çok teşekkür ederim kuzum amin inşallah inşallah da hiçbir zaman bilme boşver
Canım nasılsın? İyileştin mi ? Gebelik durumun nasıl nasıl umarım daha iyisindir ve herşey gönlünce olur gebelik istiyordun ama iyileşip toparlanmaya çalışıyordun.Merak ettim seni.insallah iyisindir Buraya kayıt olduğum da sorduğum soruya ilk yardım eden sendin. O yüzden değerli oldun benim için.. umarım görüp cevaplarsın T tweeetyyy

Merhaba kuzum çok sık giremiyorum tayin oldum ev yerleştirme vs derken koşturmayla geçti hep. Kuzum henüz iyi olmadım maalesef. Doktor safra kesemin alınması iyi olur diyor. Karaciğer değerlerim bozuk safra da taş var. Onun haricinde kistim var aylardır gitmedi yoğun ve uzun süre kanama yapıyor. Ama Allah büyüktür. İyileşirim inşallah sen nasılsın? Bebiş nasıl?

Aklıma geldin merak ettim seni canım. Lütfen güzel haberlerini ben bekliyorum.Bir doktorla kalma bir kaç yere git lütfen canım. Özele git devlete git. Kistten korkma gerçi bilmiyorum ne tür bir kist ama. Dua et bol bol. Sen hazır olduğun zaman gelecek bebeğin sana. Duam kalbim seninle. Ben iyiyim canım. Tiroid değerlerim bu sefer düşük geldi baya düşmüş ama normal dedi doktor. Takipteyim canım. Bebeğim de iyi bende iyiyim canım. Buralara girdiğin zaman bana yazarsın olur mu canım. Hangi şehire tayin oldun bu arada hayırlı uğurlu olsun. Yeni yerin sana uğur getirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…