• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelikte Şeker yükleme testi yaptıranlar

cicek-1

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
24 Ekim 2022
5
0
1
29
Selam kızlar 27 haftalık gebeyim . Şeker yüklemesi testi önerdi ve tercihi bana bıraktı. Ailede şeker hastalığı var ama ben çok kararsızım . Yaptıran var mı ? Bebeğe bir zararı olur mu ? Kafam çok karışık. Yaptıran ve sorun yaşamayan var mı sizlerin fikirleri neler ?

Selam kızlar 27 haftalık gebeyim . Şeker yüklemesi testi önerdi ve tercihi bana bıraktı. Ailede şeker hastalığı var ama ben çok kararsızım . Yaptıran var mı ? Bebeğe bir zararı olur mu ? Kafam çok karışık. Yaptıran ve sorun yaşamayan

Merhaba bende çok tedirgindim arada kaldım fakat benim suyum çok fazlaydı ve bebek iki hafta önde ydi doktor büyük ihtimalle şeker hastası olabilirsin dedi direk 75 gr yaptırdı ve sonuç olarak gebelik şekeri çıktı 10 gündür diyetteyim ama sanırsam degerlerim çok düşmediği için bidahaki muayenede insulin başlıyabilir, çok şekerli degildi verdikleri ama tabiki karar senin içinden nasıl geliyorsa öyle yap

Merhaba bende çok tedirgindim arada kaldım fakat benim suyum çok fazlaydı ve bebek iki hafta önde ydi doktor büyük ihtimalle şeker hastası olabilirsin dedi direk 75 gr yaptırdı ve sonuç olarak gebelik şekeri çıktı 10 gündür diyetteyim ama sanırsam degerlerim çok düşmediği için bidahaki muayenede insulin başlıyabilir, çok şekerli degildi verdikleri ama tabiki karar senin içinden nasıl geliyorsa öyle yap
Bende sonrasında pişman olmamak için yaptırdım . Cevabın için teşekkür ederim, inşallah sağlıkla kucağımıza alırız bebişlerimizi 🙏🏻😊

Merhaba bende bugün 75 Gr şeker yuklemesi yaptırdım ama çok kötü oldum sonuç gostermeye doktorun yanına cikamadim midem hala ağrıyor dayanamadım yarın gostericem açlık 90 çıkmış 60 dk 171 çıkmış 120 dk 110 çıkmış bu değerlere göre insülin verirlermi 😳

Merhaba bende bugün 75 Gr şeker yuklemesi yaptırdım ama çok kötü oldum sonuç gostermeye doktorun yanına cikamadim midem hala ağrıyor dayanamadım yarın gostericem açlık 90 çıkmış 60 dk 171 çıkmış 120 dk 110 çıkmış bu değerlere göre insülin verirlermi 😳
İnsülin vermezler ilk başta diyet yapmanı isterler biraz yüksek olduğu için diyetle ve ölçerek 1 hafta ilerlersin eğer yüksek çıkarsa insülin başlarlar inşallah sağ salim kucağınıza alırsınız 😊

Back
X