Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
26.haftadayım ama miğde bulantılarım geçmedi sabahları afedersiniz hala safra çıkartıyorum.
şeker yüklemesi bulanan miğdemi daha çok tetikler gibi geliyor.
sizce yaptırmak şartmı,yaptırmasak olmazmı
doktorum rahat bi doktor illa yaptır demedi.
sizler ne düşünüyosunuz
Bende yaptırmadım.açlık ve tokluk şekerimi ölçtürdüm o kadar.yediklerime dikkat ediyorumcanım benimde gecen hafta yapılması gerekiyordu. doktorum aynı zamanda yakın akrabam. şeker yüklemesi yaptırırsam midemin bulanacagını soyledim ve o da bende yaptırmamandan yanayım dedi. ama yinede ara ara açlık ve tokluk şekerini ölçtür eczaneden bir sorun varsa cıkar dedi. bir çok uzmanda cok yararlı olmadıgını söylüyır zaten.
canım benimde gecen hafta yapılması gerekiyordu. doktorum aynı zamanda yakın akrabam. şeker yüklemesi yaptırırsam midemin bulanacagını soyledim ve o da bende yaptırmamandan yanayım dedi. ama yinede ara ara açlık ve tokluk şekerini ölçtür eczaneden bir sorun varsa cıkar dedi. bir çok uzmanda cok yararlı olmadıgını söylüyır zaten.
Ben doğum yapali ya klasik 4 buçuk ay oldu. Hamd olsun hic bir sorun yok bu konuda. Yine hamile olsam yine yaptirmam. Doktorun kuzenimdi. Ara ara açken ve yokken şekerini olctur dedi eczanede. Bir kaç kere olcturdum okadar. CÇok gerekli olsa mutlaka yaptirirdi bana.merhaba, baya olmuş siz yazalı ama merak ettim; bu şeker yüklemesi benımde kafamı bulandıran bi konu bende yaptırmak istemiyorum... siz yaptırmadığınızı yazmışsınız. herhangi bir olumsuzluk yaşadınızmı? ne oldu? merak ettim...
Bende yaptırmıcam 2. Çocuğumda da yaptirmadim dikkat ettim..şşuanda diyabetli gibi dikkat ediyorum şeker yok hayatımda aksamlari ekmek yemiyor um açlık ve tokluk şekerim i ölçtürdüm iyiydi ara arada ölçtürücem .....merhaba, baya olmuş siz yazalı ama merak ettim; bu şeker yüklemesi benımde kafamı bulandıran bi konu bende yaptırmak istemiyorum... siz yaptırmadığınızı yazmışsınız. herhangi bir olumsuzluk yaşadınızmı? ne oldu? merak ettim...
Ben doğum yapali ya klasik 4 buçuk ay oldu. Hamd olsun hic bir sorun yok bu konuda. Yine hamile olsam yine yaptirmam. Doktorun kuzenimdi. Ara ara açken ve yokken şekerini olctur dedi eczanede. Bir kaç kere olcturdum okadar. CÇok gerekli olsa mutlaka yaptirirdi bana.
Bende yaptırmıcam 2. Çocuğumda da yaptirmadim dikkat ettim..şşuanda diyabetli gibi dikkat ediyorum şeker yok hayatımda aksamlari ekmek yemiyor um açlık ve tokluk şekerim i ölçtürdüm iyiydi ara arada ölçtürücem .....
Çok tesekkur ederim. Hayirlisiyla yavrunuzu kucaginiza alin sizde. Bize herşeyi dayatip zorunlu gibi gösteriyorlar.bizde testler ysptirip strese giriyoruz surekliSağlıkla, hayırla buyutun evladinizi inşallah... sorunsuz atlatmışsınız sevindim. Kuzeninizin doktor olması da ayrı bi artiymis size, ne güzel... Bunlari öğrenmek iyi oldu sizden teşekkürler...
Bende istemiyorum , Rabbim bizede yardim eder şüphesiz...
Çok tesekkur ederim. Hayirlisiyla yavrunuzu kucaginiza alin sizde. Bize herşeyi dayatip zorunlu gibi gösteriyorlar.bizde testler ysptirip strese giriyoruz surekli
Amin canım sağ salim gelsin bebişler INŞALLAH yinede çok dikkat et özellikle tokluk şekerini mutlaka ara ara ölçtür 1 kaç ay az yedik şekerli hamur işi yemedik diye ölmeyiz yaAynen bende şekerden uzak durup,beslenmeme dikkat etmeye calisicam. Yaptirmicam bende inşallah.. Allah hepimizin yavrusunu sağlıkla buyutsun . aminnn
aminn aminnn inşallahhhAmin canım sağ salim gelsin bebişler INŞALLAH yinede çok dikkat et özellikle tokluk şekerini mutlaka ara ara ölçtür 1 kaç ay az yedik şekerli hamur işi yemedik diye ölmeyiz ya![]()