Gebelikte şeker yüklemesi test sonucu

Queenpisi

Karam🖤
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2020
1.452
4.615
88
28
25+1 günlük gebeyim,
Salı günü şeker yüklemesi testi yaptırdım.Dr bugün izinli olduğu için sonuçları gösteremedik. Araya bir de haftasonu giriyor🙁 Kafama takıldı sonuçlar. pazartesiyi nasıl beklicem🤦🏻‍♀️ilk gebeliğim,testi ilk kez yaptırıyorum hiç bir şey anlamıyorum 😷internetten baktım ama beni tatmin edecek bir cevap bulamadım.. anlayan varsa yorum yapabilir mi lütfen? Gebelik şekerim mi var benim:KK43:o_O

Eklentiler

• IMG_20220121_114756.webp
    IMG_20220121_114756.webp
    50,4 KB · Görüntüleme: 89
İstenen aralıktan fazla ise diyet veriyor doktor kafana takma diyetisyene yönlendiriyor beslenmene dikkat ediyorsun hamur işi ekmek kızartma yasaklıyor bende sınırda çıkmıştı herşey seninki de öyle gibi ama yüksekse ilaç almadan neler yapabiliriz diye sor

25+1 günlük gebeyim,
Salı günü şeker yüklemesi testi yaptırdım.Dr bugün izinli olduğu için sonuçları gösteremedik. Araya bir de haftasonu giriyor🙁 Kafama takıldı sonuçlar. pazartesiyi nasıl beklicem🤦🏻‍♀️ilk gebeliğim,testi ilk kez yaptırıyorum hiç bir şey anlamıyorum 😷internetten baktım ama beni tatmin edecek bir cevap bulamadım.. anlayan varsa yorum yapabilir mi lütfen? Gebelik şekerim mi var benim:KK43:o_O
Gebelik şekeri diye topik var onu oku diyete sadık kalmaya bak inşallah

Back
X