Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok teşekkür ederimSabah (8:00-8:30) : 2 dilim tam buğday ekmeği,1 tane haşlanmış yumurta,çoban salata,kibrit kutusu büyüklüğünde peynir,6 tane fındık yada iki tane ceviz,açık çay.....Ara öğün (10:00-10:30): 1porsiyon meyve,1 bardak yoğurt yada süt...Öğle (12:30-13:00) : 2 inçe dilim tam buğday ekmeği, 1porsiyon çorba,salata,bir köfte kadar et,4-5 çorba kaşığı sebze yemeği..ara öğün (15:00-15:30) :bir porsiyon meyve, 1 bardak yoğurt yada süt....Akşam (18:00-18:30 ): 2 inçe dilim tam buğday ekmeği,1porsiyon çorba, salata,4-5 kaşık sebze yemeği,1 köfte kadar et....bunları uyguluyorum bir kaç gündür acıkıyorum baya doymuyorum ama yeter ki bebişim sağlıklı olsun ben katlanırım
Aç kaldığınızı doymadiginizi diyetisyen doktoruna mutlaka söyleyin çünkü eğer vücudunuzun ihtiyacı haricinde bebeğin ihtiyacını karsilayamazsaniz sıkıntı olur. Her şey yolunda mı tekrar gözden gecirsin. Çünkü zayıflama diyetinde aç kalma olabilir ama şeker diyetinde aç kalma diye bir şey yok. Benimle aynı anda hamile kalan arkadsimda şeker çıktı ve ona meyveden uzak dur dedi ama tamamen kesmedi doktor, mesela 1 elmanın yarısını yedi, şeker tarzı ve paketli gıdaları bıraktırdı o kadar ama kendisini hiç aç bırakan bir diyet vermedi diyetisyen ona aksine daha sık yiyordu yemeklerini ...Sabah (8:00-8:30) : 2 dilim tam buğday ekmeği,1 tane haşlanmış yumurta,çoban salata,kibrit kutusu büyüklüğünde peynir,6 tane fındık yada iki tane ceviz,açık çay.....Ara öğün (10:00-10:30): 1porsiyon meyve,1 bardak yoğurt yada süt...Öğle (12:30-13:00) : 2 inçe dilim tam buğday ekmeği, 1porsiyon çorba,salata,bir köfte kadar et,4-5 çorba kaşığı sebze yemeği..ara öğün (15:00-15:30) :bir porsiyon meyve, 1 bardak yoğurt yada süt....Akşam (18:00-18:30 ): 2 inçe dilim tam buğday ekmeği,1porsiyon çorba, salata,4-5 kaşık sebze yemeği,1 köfte kadar et....bunları uyguluyorum bir kaç gündür acıkıyorum baya doymuyorum ama yeter ki bebişim sağlıklı olsun ben katlanırım
Diyete alıştıktan sonra çok şükür bi sıkıntı olmadı artık acıkmıyorum şekerim de normal seviyelerde şuan..hatta diyetin dışına çıkıyorum sadece şekerli gıdalardan uzak duruyorum yemiyorum.arada dondurma falan sadece yiyorumAç kaldığınızı doymadiginizi diyetisyen doktoruna mutlaka söyleyin çünkü eğer vücudunuzun ihtiyacı haricinde bebeğin ihtiyacını karsilayamazsaniz sıkıntı olur. Her şey yolunda mı tekrar gözden gecirsin. Çünkü zayıflama diyetinde aç kalma olabilir ama şeker diyetinde aç kalma diye bir şey yok. Benimle aynı anda hamile kalan arkadsimda şeker çıktı ve ona meyveden uzak dur dedi ama tamamen kesmedi doktor, mesela 1 elmanın yarısını yedi, şeker tarzı ve paketli gıdaları bıraktırdı o kadar ama kendisini hiç aç bırakan bir diyet vermedi diyetisyen ona aksine daha sık yiyordu yemeklerini ...
Her şeyin normal olmasına sevindim..Diyete alıştıktan sonra çok şükür bi sıkıntı olmadı artık acıkmıyorum şekerim de normal seviyelerde şuan..hatta diyetin dışına çıkıyorum sadece şekerli gıdalardan uzak duruyorum yemiyorum.arada dondurma falan sadece yiyorum
İlk bende sizin gibi yapamam falan diye düşündüm ama bebiş için insan dayanıyor sizde alışırsınız.şuan ben çok rahatım artık saatli de yemiyorum sadece yediklerime dikkat ediyorum.Bende de gebelik şekeri cıktı. Diyet asla yapamam duzenden nefret ediyorum. Yediklerime dikkat etmeye calisiyorum. Bugun basladim sayilir. Aksam olunca canm sekerli biseyler istiyor illa ki.
Doktor bana tatlidan , şekerli butun gidalardan ve karbonhidrattan uzak durmami söyledi. Nasil gececek 3 ay hic bilmiyorum şuan allah yardimcimiz olsun.
İlk bende sizin gibi yapamam falan diye düşündüm ama bebiş için insan dayanıyor sizde alışırsınız.şuan ben çok rahatım artık saatli de yemiyorum sadece yediklerime dikkat ediyorum.
Sabah haşlanmış yumurta,az beyaz peynir yada kaşar peyniri,bol salata yağsız,6 tane fındık yada 2 tane ceviz,ara öğün bir kase yoğurt ve meyve,öğlen çorba,4-5 kaşık sebze yemeği,bir köfte kadar et yada 4-5 kaşık kuru fasulye yada nohut,bol salata..ara öğün yine aynı..akşam yemeği de öğle yemeği ile aynı..yatmadan yine ara öğün..ara öğünde ister bi kase yoğurt isterseniz bir bardak süt..ben 2 kilo verdim çok şükür kilo almadım bebişin kilosu normal çok şükür..emin olun sizde yaparsınız insan ilk zamanlarda aç kalıyor gibi oluyor ama birkaç gün sonra alışıyorsun ve artık o yediklerin bile fazla geliyor:) ben doktoruma dua ediyorum çok şükür kilo almadan sağlıklı besleniyorumNe yiyor ne iciyorsunuz yani sebzelerden yenmemesi gerekenler , bakliyatlardan , en onemlisi sekeri yukseltecek bisey yedin sonra onu neyle dengeliyorsunuz.
Yogurt sut yenilip iciliyo mu bu illette
Kepekli makarna ? Kepekli ekmek ?
Sabah haşlanmış yumurta,az beyaz peynir yada kaşar peyniri,bol salata yağsız,6 tane fındık yada 2 tane ceviz,ara öğün bir kase yoğurt ve meyve,öğlen çorba,4-5 kaşık sebze yemeği,bir köfte kadar et yada 4-5 kaşık kuru fasulye yada nohut,bol salata..ara öğün yine aynı..akşam yemeği de öğle yemeği ile aynı..yatmadan yine ara öğün..ara öğünde ister bi kase yoğurt isterseniz bir bardak süt..ben 2 kilo verdim çok şükür kilo almadım bebişin kilosu normal çok şükür..emin olun sizde yaparsınız insan ilk zamanlarda aç kalıyor gibi oluyor ama birkaç gün sonra alışıyorsun ve artık o yediklerin bile fazla geliyor:) ben doktoruma dua ediyorum çok şükür kilo almadan sağlıklı besleniyorum