Tokluk 155 çıktı canım sınır 140mış ... seni şüphelendiren ne ??Canım ne kadar yüksek çıktı. Değerin kaç tam olarak. Bana doktor bi şey demedi ama ben kendimden şüpheleniyorum
Benim de ayaklarım çok yanıyo. Genel olarak gerçi vücudum yanıyoBenimde haftaya yapılacak ayaklarımın altının yanmasından ve su idrar sıklığından dolayı şüpheleniyorum
Sık idrara çıkman gebelikten zaten tatlım kötü düşünme su içmekte iyi bişey hamilelikte 127. De iyi sıkıntı Yok korkmaAşırı su içmem ve sık tufalete çıkmam. Bana bu belirtiler şeker belirtisi dediler. Bir de sürekli ilk başlarda tatlı şeyler yemek istiyodum. Ama şimdi yüzünü bile görmek istemiyorum benim de 127 galiba. Sınırın 140 olduğunu bilmiyodum. Korkuttular beni ya
İnşallah yüksek çıkmaz canım dikkatli ol yine deBenimde haftaya yapılacak ayaklarımın altının yanmasından ve su idrar sıklığından dolayı şüpheleniyorum
İnşallah canım sende herhangi bir belirti var mıydıİnşallah yüksek çıkmaz canım dikkatli ol yine de
Aslında bende böyle düşünüyorum yükleme olayı kötübenim 150 2.saat 165 cikti diyetisyene yonlendirdiler onu yeme bunu yeme neyse sonra seker aleti al dedi dahiliye 1 ay takip et 3 gunde bir 3 defa yap dedi en fazla yedigim 130 140 oda ayda 1 cikti heo 110 100 120 boyleydi seker cikmadi dun idrar ve kandaa da ki diyet yapmadim yiyorum takmayin yani dayiyorlar bize o sekeri bunye sasiriyor
Ayaklarda yanma ben de de var ve aşırı tatlı şeyler yiyorum açıkcasıİnşallah canım sende herhangi bir belirti var mıydı
Seker yüklemesi yaptırmadım ben sadece kanda tokluğa baktırdım tatlımbenim 150 2.saat 165 cikti diyetisyene yonlendirdiler onu yeme bunu yeme neyse sonra seker aleti al dedi dahiliye 1 ay takip et 3 gunde bir 3 defa yap dedi en fazla yedigim 130 140 oda ayda 1 cikti heo 110 100 120 boyleydi seker cikmadi dun idrar ve kandaa da ki diyet yapmadim yiyorum takmayin yani dayiyorlar bize o sekeri bunye sasiriyor
Açıkcası bende diyetisyene gitmek falan istemiyorum yani bu kadar uğraşmakta istemiyorum .. çünkü zaten gayet iyi beslendiğimizi düşünüyorumBenimde yükleme sonrasi ilk saatim 194 cikti bir hafta diyet yaptim hep dusukdu dahiliyeye gittigimde yine yuksek cikti insuline basladi ilk gebeligim diye korkudan basladim en dusuk dozda kullaniyorum ama diyet yapmak cok zor oluyor arada yine 167 oluyor hic hamileligini zehir etme rabbim hayirlica nasip etsin stresde cikariyor sekeri ben bol bol yuruyus yapiyorum diyetten daha etkili oluyor
Zaten hamur işi yiyincede insan bi süre sonra rahatsız oluyo yanı bi dur dıyosunzaten aciz habire acikiyoruz herhalde iyice ac kalalim onlara gore benim ablamin 145 cikti diye diyet vermislerdi son 3 ay hep ac gezdizaten her gun hamurisini vs..nerden bulcaz da yicez olunca da yiyorum valla :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?