gebelikte şeker

oglak_kadini

The Devil's Advocate.
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
30 Haziran 2013
21.990
En iyi cevaplar
1
18.125
498
selam kızlar

şeker yüklemesı sırasında maalesef şekerimiz çıktı

dr çok yuksek olmadıgını dıyetle halledebılecegımızı söyledı ıkı hafta dıkkat ettım günduz tokluk sekerlerom normal ancak açlık şekerım hep 115 120 arası çıkıyo

sorum şu aclık sekerı yuyksek tokluk sekerı dusuk ne anlama gelıyo ayrıca ınsulın dısında ne yapabılırımm

şekeri olan yok mu hamileler deee ya da bılgısı olannn

Gecmis olsun canim gebelik sekeri bendede war 2 defa yukleme yapildi diyete dewam ediyorum ben cok fazla dusmedi benimde.
yalniz benim aclik 90 larda tokluk yuksek cikiyor ptesi gidicem tekrar ilac konusuna ozaman karar werecek

Gecmis olsun canim gebelik sekeri bendede war 2 defa yukleme yapildi diyete dewam ediyorum ben cok fazla dusmedi benimde.
yalniz benim aclik 90 larda tokluk yuksek cikiyor ptesi gidicem tekrar ilac konusuna ozaman karar werecek
cevabın ıcın tesekkur ederım doktora gıttıgınde ne dedıgını de yazar mısın bana da saat 9 da ınsulın verdı bı doz cok dusurme dedı ama garıp yanı aclık sekerım tokluktan yuksek :( ınternette de pek bısey bulamadım

öğünlerini ve ara öğünlerini düzenli bir şekilde yersen insüline gerek kalmaz .Sabah kaç gibi kahvaltı yapıyorsun bilmiyorum ama mesela 9 gibi kahvaltını yaparsın 11 gibi bir ara öğün tek bir çeşit meyve olur yada ayran yada biraz kuruyemiş sonra 1de öğlen yemeğini yersin 3te tekrar bir ara öğün bu şekilde dengeleyebilirsin.

öğünlerini ve ara öğünlerini düzenli bir şekilde yersen insüline gerek kalmaz .Sabah kaç gibi kahvaltı yapıyorsun bilmiyorum ama mesela 9 gibi kahvaltını yaparsın 11 gibi bir ara öğün tek bir çeşit meyve olur yada ayran yada biraz kuruyemiş sonra 1de öğlen yemeğini yersin 3te tekrar bir ara öğün bu şekilde dengeleyebilirsin.
İşte ben de aynen oyle yapiorum gunduz tokluk sekerleri 110 civari aclik sekeri dusmedi niyeyse mesela kahvalti etmiyim yukseliyo

Canım geçmiş olsun çok.. Ben şeker yükleme kısmına henüz gelmedimm..
Bir sıkıntı olmaz inşallah gülüm içini ferah tut.. ;)
:KK200:

İşte ben de aynen oyle yapiorum gunduz tokluk sekerleri 110 civari aclik sekeri dusmedi niyeyse mesela kahvalti etmiyim yukseliyo
Rabbim yardımcınız olsun o zaman kendinizi hiç aç bırakmayacaksınız.Sürekli minik atıştırmalıklarla desteklemeniz gerekiyor sanırım.

Rabbim yardımcınız olsun o zaman kendinizi hiç aç bırakmayacaksınız.Sürekli minik atıştırmalıklarla desteklemeniz gerekiyor sanırım.
Ewet gece kalkip biseyler yesem mi diye dusundum bi salatalik mesela

Back
X