- 24 Haziran 2010
- 480
- 362
- 103
- Konu Sahibi oglak_kadini
Anladım bu belirtiler bende yok ama yine de doktorla konuşayım son soruu kaçıncı haftada yapılıyor bu yükleme?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
24 28 arası yapılıo zaten bu zamandacıkıo seker oncesınde cıkmıoAnladım bu belirtiler bende yok ama yine de doktorla konuşayım son soruu kaçıncı haftada yapılıyor bu yükleme?
aminn nemesis sağolasınn ınsallah sende cıkmaz bole bişiyÇok tesekkür ederiimm adre inşallah sağlıkla kucağına alırsın bebeğini :)
Çok zor belirtiyle anlamak çünkü.belirtilrri çok kuvvetli depil hamilesin zaten halsizsin zaten sık sık acıkıyosun zaten sürekli idrara çıkıyosun aynı gebelik belirtileri gibi işteSiz yükleme yapınca şekerinizin olduğunu öğrendiniz yani? Geçmiş olsun
Peki belirtileri neler ben en azından belirtilere göre hareket edeyim
cnm bana yardımcı olur musun nasıl yapıcam ınsulın iğnesınıÇok zor belirtiyle anlamak çünkü.belirtilrri çok kuvvetli depil hamilesin zaten halsizsin zaten sık sık acıkıyosun zaten sürekli idrara çıkıyosun aynı gebelik belirtileri gibi işte
Kollardan yaptım ben genelde tabi zamanla delik deşik olduğu için bazende bacaktan yaptım karından da yapılıyomuş ama insan tedirgin oluyo bebek var diye koldan yaparsan, üst kısımdan sert olan yerlerden yapabilirsin daha az acı duymak için iki parmağınla çimdikliyo gibi sıkıştırarak vurabilirsin iğneyi . İğne sürekli buzdolabında kaldığı için çıkarır çıkarmaz vurursan ilaç yakıyo bi müddet o yuzden çıkardıktan sonra şöyle 5 dakıka sonra yaparsan daha az acı duyuyosun. Öpüyorum seni .cnm bana yardımcı olur musun nasıl yapıcam ınsulın iğnesını
Beyaz bu ve dabaha sekerim dusmemisti 118 cikan seker 124 cikti hemen dusurcek saniyodum ben bacaga vurdum bu aksam kola vurcam bakalim nolcak yarin da dusmezse dru ariycam bu arada kisir yedim gunduz sekerim de girlamis bulgur bisey yapmaz diye dusunuyodumKollardan yaptım ben genelde tabi zamanla delik deşik olduğu için bazende bacaktan yaptım karından da yapılıyomuş ama insan tedirgin oluyo bebek var diye koldan yaparsan, üst kısımdan sert olan yerlerden yapabilirsin daha az acı duymak için iki parmağınla çimdikliyo gibi sıkıştırarak vurabilirsin iğneyi . İğne sürekli buzdolabında kaldığı için çıkarır çıkarmaz vurursan ilaç yakıyo bi müddet o yuzden çıkardıktan sonra şöyle 5 dakıka sonra yaparsan daha az acı duyuyosun. Öpüyorum seni .kaç ünite vurcaksın ?ünsilinin rengi ne ? Benimki gündüz. Vurduğm turuncuydu gece olan lacivertti
İnsülin 20 dakika içinde etki.eder . Acaba ölçüm cihazında problem olabilirmiş?Beyaz bu ve dabaha sekerim dusmemisti 118 cikan seker 124 cikti hemen dusurcek saniyodum ben bacaga vurdum bu aksam kola vurcam bakalim nolcak yarin da dusmezse dru ariycam bu arada kisir yedim gunduz sekerim de girlamis bulgur bisey yapmaz diye dusunuyodum
Aksam 9 da vur dedi hic etki etmemis zaten gece 11 de olctum 150 filandi bilmiom cihazda mi sıkıntı var ama hic etki etmemis dozu mu arttirsamİnsülin 20 dakika içinde etki.eder . Acaba ölçüm cihazında problem olabilirmiş?
Yok yok sen artırma dozunu o zaman insülini.vur sağlık ocagında ölçtür o kesin sonuç olur. Kaç doz vuruyosun senAksam 9 da vur dedi hic etki etmemis zaten gece 11 de olctum 150 filandi bilmiom cihazda mi sıkıntı var ama hic etki etmemis dozu mu arttirsam
Ya aslına bakarsan ben insülin vurdğm sürece doğru düzgün diyetime dikkat etmedim zaten diyetle olmadığı için insülin başlamıştık.insülin vurduğum sürelerde mantıda yedim hamurişide bence senin insüilinin ya dozunda var sorun yada ölçüm cihazın sıkıntılı ben 4 ünite vuruyodum sadece gece 6 vuruyodum. Sen bi farklı yrde ölçtür şekeriniBir doz vermisti aradim iki doz vur dedi diyetine dikkat et dedi ben sanirim bata yaptim koca bi tabak kisir yedim![]()
Hmm anladım canım . İşte benim doktorum gün içine bu yüzden yaydı insülini . Etki süresi 4 saaat çünkü, ihmal etme iyice araştır, doktorundan detaylı bilgi al müsait olduğun bi zamanda . Ya da çevrende şeker hastaları varsa onların ölçüm cihazıyla deneYa ben riskli gebeyim serklajliyim ve kalkip asmye gidemiom uff esim de calisio nolcak bilmiom. Du bakalim ilk doz du 20 birim sabah aksam yapcam duzelir belki
Yemeğe başlamadan hemen önce. Yarım saat içinde etki ediyo oda yavaş yavaş düşürüp seni ve bebeği riskten koruyo. Bide sabahları aç karnnına vurduğn zaman hemen kahvaltı yapki seni sarsmasın , kahvaltı geciktiği zaman başın döner Allah korusun bayılırsın bile yaşadım bikere benBi de tok karnina mi ac karnina mi yapilio
Hafif ilaç çıkıp göründüğü zaman sorun olmuyo iğneyi batır insüline bas çıt çıt sesi bitsin bikaç saniye bekle içinde ilaç kaldıysa ziyan olmasnAcaba insulini vuramadim mi bavasini almak filan diyodu recetesinde bi damla cikti agzindan vurdum igneyi