gebelikte şeker

Anladım bu belirtiler bende yok ama yine de doktorla konuşayım son soruu kaçıncı haftada yapılıyor bu yükleme?

Siz yükleme yapınca şekerinizin olduğunu öğrendiniz yani? Geçmiş olsun :KK43:
Peki belirtileri neler ben en azından belirtilere göre hareket edeyim
Çok zor belirtiyle anlamak çünkü.belirtilrri çok kuvvetli depil hamilesin zaten halsizsin zaten sık sık acıkıyosun zaten sürekli idrara çıkıyosun aynı gebelik belirtileri gibi işte

Çok zor belirtiyle anlamak çünkü.belirtilrri çok kuvvetli depil hamilesin zaten halsizsin zaten sık sık acıkıyosun zaten sürekli idrara çıkıyosun aynı gebelik belirtileri gibi işte
cnm bana yardımcı olur musun nasıl yapıcam ınsulın iğnesını

cnm bana yardımcı olur musun nasıl yapıcam ınsulın iğnesını
Kollardan yaptım ben genelde tabi zamanla delik deşik olduğu için bazende bacaktan yaptım karından da yapılıyomuş ama insan tedirgin oluyo bebek var diye koldan yaparsan, üst kısımdan sert olan yerlerden yapabilirsin daha az acı duymak için iki parmağınla çimdikliyo gibi sıkıştırarak vurabilirsin iğneyi . İğne sürekli buzdolabında kaldığı için çıkarır çıkarmaz vurursan ilaç yakıyo bi müddet o yuzden çıkardıktan sonra şöyle 5 dakıka sonra yaparsan daha az acı duyuyosun. Öpüyorum seni . :KK8:kaç ünite vurcaksın ?ünsilinin rengi ne ? Benimki gündüz. Vurduğm turuncuydu gece olan lacivertti

Kollardan yaptım ben genelde tabi zamanla delik deşik olduğu için bazende bacaktan yaptım karından da yapılıyomuş ama insan tedirgin oluyo bebek var diye koldan yaparsan, üst kısımdan sert olan yerlerden yapabilirsin daha az acı duymak için iki parmağınla çimdikliyo gibi sıkıştırarak vurabilirsin iğneyi . İğne sürekli buzdolabında kaldığı için çıkarır çıkarmaz vurursan ilaç yakıyo bi müddet o yuzden çıkardıktan sonra şöyle 5 dakıka sonra yaparsan daha az acı duyuyosun. Öpüyorum seni . :KK8:kaç ünite vurcaksın ?ünsilinin rengi ne ? Benimki gündüz. Vurduğm turuncuydu gece olan lacivertti
Beyaz bu ve dabaha sekerim dusmemisti 118 cikan seker 124 cikti hemen dusurcek saniyodum ben bacaga vurdum bu aksam kola vurcam bakalim nolcak yarin da dusmezse dru ariycam bu arada kisir yedim gunduz sekerim de girlamis bulgur bisey yapmaz diye dusunuyodum

Beyaz bu ve dabaha sekerim dusmemisti 118 cikan seker 124 cikti hemen dusurcek saniyodum ben bacaga vurdum bu aksam kola vurcam bakalim nolcak yarin da dusmezse dru ariycam bu arada kisir yedim gunduz sekerim de girlamis bulgur bisey yapmaz diye dusunuyodum
İnsülin 20 dakika içinde etki.eder . Acaba ölçüm cihazında problem olabilirmiş?

İnsülin 20 dakika içinde etki.eder . Acaba ölçüm cihazında problem olabilirmiş?
Aksam 9 da vur dedi hic etki etmemis zaten gece 11 de olctum 150 filandi bilmiom cihazda mi sıkıntı var ama hic etki etmemis dozu mu arttirsam

Aksam 9 da vur dedi hic etki etmemis zaten gece 11 de olctum 150 filandi bilmiom cihazda mi sıkıntı var ama hic etki etmemis dozu mu arttirsam
Yok yok sen artırma dozunu o zaman insülini.vur sağlık ocagında ölçtür o kesin sonuç olur. Kaç doz vuruyosun sen

Bir doz vermisti aradim iki doz vur dedi diyetine dikkat et dedi ben sanirim bata yaptim koca bi tabak kisir yedim :eek:

Bir doz vermisti aradim iki doz vur dedi diyetine dikkat et dedi ben sanirim bata yaptim koca bi tabak kisir yedim :eek:
Ya aslına bakarsan ben insülin vurdğm sürece doğru düzgün diyetime dikkat etmedim zaten diyetle olmadığı için insülin başlamıştık.insülin vurduğum sürelerde mantıda yedim hamurişide bence senin insüilinin ya dozunda var sorun yada ölçüm cihazın sıkıntılı ben 4 ünite vuruyodum sadece gece 6 vuruyodum. Sen bi farklı yrde ölçtür şekerini

Ya ben riskli gebeyim serklajliyim ve kalkip asmye gidemiom uff esim de calisio nolcak bilmiom. Du bakalim ilk doz du 20 birim sabah aksam yapcam duzelir belki

Acaba insulini vuramadim mi bavasini almak filan diyodu recetesinde bi damla cikti agzindan vurdum igneyi

Ya ben riskli gebeyim serklajliyim ve kalkip asmye gidemiom uff esim de calisio nolcak bilmiom. Du bakalim ilk doz du 20 birim sabah aksam yapcam duzelir belki
Hmm anladım canım . İşte benim doktorum gün içine bu yüzden yaydı insülini . Etki süresi 4 saaat çünkü, ihmal etme iyice araştır, doktorundan detaylı bilgi al müsait olduğun bi zamanda . Ya da çevrende şeker hastaları varsa onların ölçüm cihazıyla dene

Bi de tok karnina mi ac karnina mi yapilio
Yemeğe başlamadan hemen önce. Yarım saat içinde etki ediyo oda yavaş yavaş düşürüp seni ve bebeği riskten koruyo. Bide sabahları aç karnnına vurduğn zaman hemen kahvaltı yapki seni sarsmasın , kahvaltı geciktiği zaman başın döner Allah korusun bayılırsın bile yaşadım bikere ben

Ben de yayayim ama cok da yedim az yiyince zaten gunduz sekerim cikmiodu kisir bulgur diye bisey olmaz ye dedim kendi kendine simdi 4 unite vursam madem dusmuyo dr da cikan sonuca gore ayarla dedi bana fazla duserse dozu azalt az gelirse arttir dedi 8 unite dedi bana ilk simdi 20 dedi aksam sabah

Acaba insulini vuramadim mi bavasini almak filan diyodu recetesinde bi damla cikti agzindan vurdum igneyi
Hafif ilaç çıkıp göründüğü zaman sorun olmuyo iğneyi batır insüline bas çıt çıt sesi bitsin bikaç saniye bekle içinde ilaç kaldıysa ziyan olmasn

Back
X