- 3 Ağustos 2010
- 1.013
- 40
- 118
- Konu Sahibi ESMERALDE_83
-
bu sonuclar ikinci saatin sonunda ölcülenlermi?? benim actigim konularima bakarsan gebelik sekeri hakkinda bilgi alabilrisin..sormak istedigini sor.
cok mutsuzum benımde sweker cıktı 100 luk yaptırmadım daha bakalım neler olcak
100 gr da sınır 60. dak. 190, benim 195 120. dak. 165 benim 163 180. dakikada 145 benim 152 çıktı
diyetisyene gittim 120 nin altına düşüreceksin dedi
bebeiğime olan zararını merak ediyorum sadece
hergün yumurta yiyormusun?
bella ben kopya cektim listenden.. peki bir şey soracağım bi bir günlük ya diğer günler hep böyle dvm mı yani bulgur pilavı başka bir şeyle yer değiştiremiyor mu
kızlar bişi sormak istiyorum ben de.
şimdi benim şekerim 50 gr da 148 çıktıç doktor çok yüksek deil 100 grlık test yapmayalım ama sen yediğine mutlaka dikkat et dedi. işte tatlı hamurişi aşırı şekerli meyveleri patatesi pilav makarnayı yeme dedi. şimdi ben bunlardan uzak durmaya çalışıyorum.
ama mesela misafirliğe gidiyoruz ya da dışarda yediğimiz oluyor. mesela geçen akşam döner dürüm yedim. dün iftara davetliydik esmer ekmek bulamadım mecbur pideden yedim biraz.ufak dilim börek yedim, ufacık dilim de sütlü bisküvili pasta yedim. et yemeği ağırdı mesela çok yağlı yapmıştı. böyle şeyleri de yememem mi gerekiyr? yemekleri de mi hafif yicez tatlılar falan dışında. yani yağlı et yemeği şekeri yükseltir mi mesela? ufacık dilim sütlü tatlı ya da?
canım benim diyetisyen saatini bile atlama diyor
aç kalmak yada gereksiz üst üste yemek şekeri direk yükseltiyormuş
sütlü tatlıda yiyeceksen hafta bir tok karnına ye ve mutlaka yürüyüş yap
saydığın şeylerin hepsi yasak malesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?