Gebelikte Serum tehlikelimi?

merva1234

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Ocak 2014
37
3
36
35
Dün gece aşırı karın ağrısı yüzünden doktor a gittim kadın doğuma Bana mide bulantısı için büyük sarı renkte serum verdi yaklaşık 1 buçuk saat sürdü bebeğim daha 3 haftalık ama serum iyi değil diyolar bebeği öldürüyormuş çok korkuyorum bisey olmaz demi :-(

Dün gece aşırı karın ağrısı yüzünden doktor a gittim kadın doğuma Bana mide bulantısı için büyük sarı renkte serum verdi yaklaşık 1 buçuk saat sürdü bebeğim daha 3 haftalık ama serum iyi değil diyolar bebeği öldürüyormuş çok korkuyorum bisey olmaz demi :-(
Cnm gebelige ozel serum var. Buyuk ihtimal onlardan takmislardir

Ya zaten öle dedi gebeliğe zarar vermeyen dedi ama öle deyip te bu durumu yaşayanlar varmış beni korkutuolar

Kim uyduruyor bunları ya :) bana da serum taktılar çok şükür bebeğime bir şey olmadı. Hatta şimdi de grip oldum gidip serum isteyeceğim malum antibiyotik vs. kullanamıyorum.

Orası öle tabiki ama ilk hamileliğim ve her laftan nem kapıp ister istemez aklıma takılıyor :-(

Gebeligimin 6.haftasindan 14.haftasina kadar 2 gune bir serum almak zorunda kaldım. O donemde bir problem yasatmadi bana. Etraftakiler konusur inanmayin en iyisini doktorunuz bilir.

Ya zaten öle dedi gebeliğe zarar vermeyen dedi ama öle deyip te bu durumu yaşayanlar varmış beni korkutuolar
Onlar doktorami yapmislar bilip bilmeden konusuyorlar. Eger zararsiz denmisse zararsizdir kendi kendini korkutmana gerek yok

Canım ben afedersin bazen günde 10 defa kusuyorum ne yersem çıkıyor zaten doktor ilaç verdi ise yaramazsa serumla beslenirsin dedi ki hamilelerin çoğu serum kullanıyor doktorlar daha iyi bilir stres yapma

Back
X