- Konu Sahibi kalbimecruh01
-
bu ay korunmasız olarak ilk defa ilişki yaşadık, normalde 2 gun sonra regl olmam gerekiyor,bu süreçte 2 kez test yaptım negatıf cıktı , ben şuan sigara içiyorum belki hamıle olabılırım dıye sıgarayı bırakmak ıstıyorum ama ne mumkun nebiçim bir alışkanlık anlamadım...
aynen benimde öyle.. negatif çıkmıştı bende de. ama 4 gün sonra kan verdim 5 haftalık hamileymişim. evde yaptığın teste güvenme bence.[/Q
evdeki testlere güvenme diyorsun yani
aynen benimde öyle.. negatif çıkmıştı bende de. ama 4 gün sonra kan verdim 5 haftalık hamileymişim. evde yaptığın teste güvenme bence.[/Q
evdeki testlere güvenme diyorsun yani
en güvenilir kan tahlili. buarada sonucun nedir ?
en güvenilir kan tahlili. buarada sonucun nedir ?
Canım sonucum negatif çıktı Allahtan,çünkü çok hazırlıksız yakalanmış olacaktım:) sigarayı bıraktığım taktirde gebe kalmış olmam benim ve bebeğim için çok daha sağlıklı olacak(tabi sigarayı bırakabilirsem)
Canım sonucum negatif çıktı Allahtan,çünkü çok hazırlıksız yakalanmış olacaktım:) sigarayı bıraktığım taktirde gebe kalmış olmam benim ve bebeğim için çok daha sağlıklı olacak(tabi sigarayı bırakabilirsem)
Kan tahlili yaptırmama gerek kalmadan regl oldum
Ben o kadar kesin konuşuyordum ki " hamile kalınca ağzıma bile sürmem" diye ama yapamadım . nasıl bir zıkkımsa. sadece azaltabildim. ama isterdim ki hiç içmeyeyim
Merhaba bebeğin doğmuştur sanırım varmı bi sıkıntı çok merak ettimHayırlısı olsun. İnşallah hazır olduğunda gebe kalırsın ve bebeğini kucağına alırsın :) Sigarayı da bu kadar problem etme ben 9. aydayım hala içiyorumama çok şükür bebeğim sağlıklı. Öyle lanet bişey ki bırakamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?