Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Gebelikte Sinameki İçip Sancıları Başlayan Oldumu?
Merhaba kızlar 40 haftayı doldurduk bu gün ama benim oğlumun gelmeye daha niyeti yok artık kafayı yicem 4 kilo 50 grm olmuş doktor gelmezse beklicez herşey yolunda diyor.. Sinameki içipte kasılmaları başlayan oldumu?
Sinameki ishal otudur canim bu cogu kasilma baslatan denilen otlarda bu sekilde Sinemaki ishal yapar karin agrisi vs oldgu icin belki kaslma yapma.etkisi vardir diger otlarda oldgu gibi . Bazi bildigim sinamekeyi zayflamak icin kullanirlardi surekli ishal olup lavbya gtmek icin
Sakin böyle seyler cip bir yanlis yapmayin.40 hafta beklemissiniz bir kac gün daha bekleyin..Zaten doktorlar gerekli önlemleri alirlar..Cocuk Zamani gelince dogar.Orada kalacak degil ya?
Merhaba kızlar 40 haftayı doldurduk bu gün ama benim oğlumun gelmeye daha niyeti yok artık kafayı yicem 4 kilo 50 grm olmuş doktor gelmezse beklicez herşey yolunda diyor.. Sinameki içipte kasılmaları başlayan oldumu?
Evet ben kabızlığım için içebilir miyim diye sormuştum doktora o da sakın içme doğurursun demişti. Böyle yollara başvurma boşver. Bebeğin kilolu zaten belki normal doğum olmayacaktır. Böyle bir durumda sancılarının olması sezeryanı da riske atar. Bekle birşey olmaz merak etme. 41. Haftadan sonra bebek kaka yapıyor o zaman suni samcı veriliyor zehirlenmesin diye ama şu an sıkıntı olmaz. Hayırlı doğumlar olsun canım...
Evet ben kabızlığım için içebilir miyim diye sormuştum doktora o da sakın içme doğurursun demişti. Böyle yollara başvurma boşver. Bebeğin kilolu zaten belki normal doğum olmayacaktır. Böyle bir durumda sancılarının olması sezeryanı da riske atar. Bekle birşey olmaz merak etme. 41. Haftadan sonra bebek kaka yapıyor o zaman suni samcı veriliyor zehirlenmesin diye ama şu an sıkıntı olmaz. Hayırlı doğumlar olsun canım...